پلی‌اتیلن آسیا ۱۱۹۵‌دلار معامله شد

شماره روزنامه: ۱۸۷۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۶۹۷۸۸ بورس-کالا

گروه بورس کالا- قیمت پلی‌پروپیلن و پلی‌اتیلن در معاملات ۱۸ آگوست بورس لندن نسبت به روز گذشته روند ثابتی را تجربه کرد.<br>

گروه بورس کالا- قیمت پلی‌پروپیلن و پلی‌اتیلن در معاملات 18 آگوست بورس لندن نسبت به روز گذشته روند ثابتی را تجربه کرد.

در این روز پلی‌پروپیلن جهانی وشمال آمریکا ۱۰۰۰‌دلار، پلی‌پروپیلن آسیا ۱۰۷۰‌دلار و پلی‌پروپیلن اروپا ۱۰۶۵‌دلار معامله شد که نسبت به معاملات ۱۷ آگوست ثابت بود. همچنین پلی‌اتیلن جهانی و شمال آمریکا ۹۸۰‌دلار، پلی‌اتیلن آسیا ۱۱۹۵‌دلار و پلی‌اتیلن اروپا ۱۱۷۵‌دلار معامله شد.
در این روز خرید نقدی پلی‌پروپیلن و پلی‌اتیلن جهانی، آسیا، اروپا و شمال آمریکا نسبت به روز گذشته ثابت ماند، همچنین فروش نقدی پلی‌پروپیلن و پلی‌اتیلن نیز در معاملات ۱۸ آگوست نسبت به روز گذشته روند ثابتی داشت.
خرید ماه سپتامبر پلی‌پروپیلن و پلی‌اتیلن نسبت به روز گذشته ثابت ماند، همچنین فروش ماه سپتامبر پلی‌پروپیلن جهانی، آسیا، اروپا و شمال آمریکا نیز ثابت ماند و تغییری نکرد.



ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن