تحلیل بازاردر روزهای پایانی سال جاری

بازار آهن نیمه تعطیل است

شماره روزنامه: ۱۴۸۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۵۴۹۹۲ بورس-کالا

گروه بورس کالا- دیروز بازار آهن‌آلات نیمه‌تعطیل بود و معاملات رونق چندانی نداشت.

گروه بورس کالا- دیروز بازار آهن‌آلات نیمه‌تعطیل بود و معاملات رونق چندانی نداشت.

به گزارش خبرنگار دنیای‌اقتصاد، در حالی که کمتر از ۴ روز به پایان سال ۸۶ باقی مانده است، شاهد بازاری بی‌رونق هستیم. به گونه‌ای که بسته شدن حساب‌های مالی از سوی شرکت‌ها و فروشندگان، معاملات بازارآهن کاهش یافته که این امر بر روی قیمت‌ها، تاثیرگذار است.
بر اساس این گزارش، طی مدت یاد شده، قیمت آهن از نوسان زیادی برخوردار نبود و به پیش‌بینی دلالان قیمت آهن‌آلات تا پایان سال جاری به ثبات نسبی خواهند رسید.
در مبادلات روز گذشته میلگرد تولیدی عرضه شده از سوی اهواز، اردبیل، البرز، نورد فولاد کرمانشاه، فولاد پارس، بدون تغییر قیمت در بازار غیررسمی به فروش رسیدند.
در این مدت، اما میلگرد سایز ۱۲تا ۲۵ آجدار فولاد آذربایجان با ۵/۱درصد رشد همراه بود.
دیروز همچنین میلگرد ۸ و ۱۰ آجدار کلاف الیگودرز با یک‌درصد و میلگرد ۱۶ آجدار شاخه این کارخانه با ۶/۱درصد رشد در بازار غیررسمی مورد مبادله قرار گرفت.
طی مدت یاد شده، تیرآهن نیز از نوسان برخوردار بود. به گونه‌ای که هر شاخه تیرآهن ۱۴تا ۲۴۰ و ۲۷ با افت قیمت ۳۰هزار ریالی، ۵۰هزار ریالی و ۹۰هزار ریالی در بازار غیررسمی به فروش رسید.
در این مدت، اما هر شاخه تیرآهن ۱۶و ۲۰ با رشد ۳۰هزار ریالی و ۲۰هزار ریالی در بازار تهران عرضه شدند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن