با ادامه روند افزایشی قیمت‌ها در بازارهای جهانی

نرخ شمش فولاد از مرز ۹۰۰دلار گذشت

شماره روزنامه: ۱۴۸۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۵۴۹۹۰ بورس-کالا

گروه بورس کالا- زهرا مسافر: روند افزایشی قیمت شمش فولادی در بازارهای جهانی همچنان ادامه دارد به طوری که دیروز قیمت این مواداولیه برای تحویل در ایران به نرخ هر تن بالاتر از ۸۵۰دلار رسید.

گروه بورس کالا- زهرا مسافر: روند افزایشی قیمت شمش فولادی در بازارهای جهانی همچنان ادامه دارد به طوری که دیروز قیمت این مواداولیه برای تحویل در ایران به نرخ هر تن بالاتر از ۸۵۰دلار رسید. به گزارش خبرنگار دنیای اقتصاد، دیروز براساس آخرین گزارش‌های رسیده، شمش فولادی در بازار داخلی به قیمت ۷۹۰تومان در هر کیلو مورد مبادله قرار گرفت. براساس این گزارش، طی مدت یاد شده هر تن شمش فولادی تحویل در بنادر شمالی (C&F) انزلی، نوشهر و امیرآباد ۹۰۰دلار در هر تن بود.

دیروز همچنین هر تن شمش فولادی تحویل در بنادر جنوب (اوکراین و چین) به ۹۲۰دلار رسیده است. بنابر پیش‌بینی فعالان بازار، ادامه روند قیمت شمش فولادی در بازارهای جهانی ادامه دارد؛ چرا که به علت نزدیک شدن به پایان سال‌جاری و نزدیک شدن به تعطیلات نوروزی بازارهای داخلی نیز تعطیل است اما بازارهای جهانی تعطیلات خود را پشت‌سر گذاشته‌اند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن