تحلیل بازاردنیای اقتصاد گزارش می‌دهد:

ثبات در بازار آهن - ۲۵ آذر ۸۶

شماره روزنامه: ۱۴۱۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۴۰۸۵۸ بورس-کالا

گروه بورس کالا- دیروز قیمت آهن‌آلات در بازار غیررسمی با ثبات همراه بود.<br>به گزارش «خبرنگار دنیای اقتصاد» دیروز در بازار غیررسمی هر کیلو میلگرد بدون تغییر قیمت عرضه شد.در مدت یادشده، تنها فولاد الیگودرز قیمت میلگرد خود را با اندکی کاهش در بازار مورد مبادله قرار داد.در این مدت، همچنین رکود بر بازار تیرآهن حاکم بود؛ به گونه‌ای که هر شاخه تیرآهن ۱۴ با افت ۵هزار ریالی به مبلغ یک‌میلیون و ۲۰۵هزار ریال به فروش رسید.

گروه بورس کالا- دیروز قیمت آهن‌آلات در بازار غیررسمی با ثبات همراه بود.
به گزارش «خبرنگار دنیای اقتصاد» دیروز در بازار غیررسمی هر کیلو میلگرد بدون تغییر قیمت عرضه شد.در مدت یادشده، تنها فولاد الیگودرز قیمت میلگرد خود را با اندکی کاهش در بازار مورد مبادله قرار داد.در این مدت، همچنین رکود بر بازار تیرآهن حاکم بود؛ به گونه‌ای که هر شاخه تیرآهن ۱۴ با افت ۵هزار ریالی به مبلغ یک‌میلیون و ۲۰۵هزار ریال به فروش رسید.

این گزارش می‌افزاید: دیروز به جز افت قیمت هر شاخه تیرآهن ۲۰ و ۲۷ معادل هر کیلو ۱۰هزار ریال و ۴۰هزار ریال مابقی سایزهای تیرآهن بدون تغییر قیمت در بازار عرضه شدند.


ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن