عقبگرد مجدد قیمت مس
گروه بورس کالا - در نخستین روز از معاملات بورس فلزات لندن در روز ۸ ماه ژوئن قیمت فلزات به جز آلومینیوم کاهش یافت.
گروه بورس کالا - در نخستین روز از معاملات بورس فلزات لندن در روز 8 ماه ژوئن قیمت فلزات به جز آلومینیوم کاهش یافت.
در این روز کمترین کاهش را آلیاژ آلومینیوم و بیشترین را نیکل ثبت کرد. بر این اساس هر تن مس نیز بهرغم اینکه در آخرین روز از هفته قبل به ۵هزار و ۵۵دلار رسیده بود، در این روز مجددا با ۱۱۹دلار کاهش قیمت نرخ آن به ۴هزار و ۹۳۶دلار رسید.
فقط آلومینیوم رشد کرد
در این روز در بورس فلزات لندن قیمت آلیاژ آلومینیوم ۱۹۰دلار کاهش و آلومینیوم ۱۵دلار رشد یافت. بر این اساس هر تن از این ۲ کالا به ترتیب با نرخ یکهزار و ۳۰۰دلار و یکهزار و ۵۷۱دلار معامله شد. خرید نقدی آلیاژ آلومینیوم در این روز یکهزار و ۲۹۰دلار و هر تن آلومینیوم یکهزار و ۲۹۰دلار ثبت شد. در انبارهای لندن در این روز ۹۵هزار و۶۴۰ تن آلیاژ آلومینیوم موجود بود که ۸۹هزار و۸۰۰ تن از آن معامله شد. در این روز آلومینیوم ۴میلیون و ۲۷۵هزار و۴۰۰ تن موجود بود که از این حجم کالا ۴میلیون و ۱۶۵هزار و۷۰۰ تن معامله شد.
مس و افت ۱۹۹دلاری
در معاملات هشتم ژوئن مس ۱۹۹دلار کاهش یافت و با نرخ ۴هزار و ۹۳۶دلار معامله شد. خرید نقدی این کالا ۴هزار و ۹۳۵دلار و ۵۰ سنت بود. در این تاریخ در انبارهای لندن مس ۲۹۷هزار و۸۵۰ تن موجودی بود که ۲۶۵هزار و۳۷۵ تن از آن معامله شد.
سرب و روی هم افت کردند
در معاملات روز هشتم ماه ژوئن قیمت سرب ۲۹دلار کاهش یافت و با نرخ یکهزار و ۶۱۶دلار معامله شد. خرید نقدی این کالا یکهزار و ۶۱۵دلار و ۵۰ سنت بود. روی در این روز ۳۵دلار افت کرد. در نتیجه هر تن از آن با نرخ یکهزار و ۵۲۰دلار و ۵۰ سنت معامله شد. خرید نقدی این کالا یکهزار و ۵۲۰دلار بود.
در این روز در انبارهای لندن ۸۱هزار و ۱۲۵ تن سرب و ۳۲۶هزار و ۱۲۵ تن روی موجود بود که به ترتیب ۸۰هزار و۸۰۰ تن سرب و ۳۱۵هزار و۴۲۵ تن روی معامله شد.
نیکل ۲۸۰دلار کاهش یافت
در معاملات هشتم ماه ژوئن در بورس فلزات لندن در این روز نیکل ۲۸۰دلار و قلع ۵۰دلار افت کرد. در نتیجه هر تن از این کالاها به ترتیب با نرخ ۱۴هزار و ۳۲۵دلار و ۱۴هزار و ۶۷۵دلار معامله شدند. خرید نقدی نیکل در این روز ۱۴هزار و ۳۲۰دلار و خرید نقدی قلع ۱۴هزار و ۶۷۰دلار بود.
در این روز در انبارهای لندن مجموعا ۱۰۸هزار و۷۵۰ تن نیکل موجود بود که ۱۰۳هزار و۹۲۰ تن از آن معامله شد. در این روز ۱۵هزار و۳۱۵ تن قلع موجود بود که ۱۴هزار و۵۷۵ تن معامله شد.