در گزارشی از روند معاملات ماه مه مطرح شد

رشد قیمت فلزات و بیلت در بورس لندن

شماره روزنامه: ۱۸۱۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۱۰۶۷۱ بورس-کالا

گروه بورس کالا – طی ماه مه قیمت فلزات پایه به جز آلیاژ آلومینیوم با رشد همراه شد. براساس این گزارش، در این ماه در مقایسه با آوریل میانگین قیمت آلومینیوم ۳۹ دلار و ۶۹ سنت رشد کرد و با نرخ یک هزار و ۴۶۰ دلار و ۴۵ سنت ثبت شد.

گروه بورس کالا - طی ماه مه قیمت فلزات پایه به جز آلیاژ آلومینیوم با رشد همراه شد. براساس این گزارش، در این ماه در مقایسه با آوریل میانگین قیمت آلومینیوم 39 دلار و 69 سنت رشد کرد و با نرخ یک هزار و 460 دلار و 45 سنت ثبت شد.

میانگین خرید نقدی این فلز در ماه مه یک هزارو ۴۵۹ دلار و ۷۴ سنت بود. مس در این ماه به طور میانگین ۱۶۲ دلار رشد داشت، در نتیجه هر تن از آن با نرخ ۴ هزار و ۵۶۸ دلار و ۶۳ سنت فروخته شد. خرید نقدی این کالا هر تن ۴ هزار و ۵۶۷ دلار و ۶۶ سنت بود. میانگین قیمت سرب در این ماه یک هزارو۴۴۰ دلار بود که در مقایسه با ماه قبل ۵۷ دلار و ۶ سنت رشد داشت. خرید نقدی این کالا یک هزارو ۴۳۹ دلار بود. فلز روی رشد ۱۰۴ دلار و ۹ سنتی را در ماه مه به ثبت رساند و هرتن از آن با نرخ یک هزارو ۴۸۳ دلار و ۷۹ سنت معامله شد. خریدنقدی هر تن از آن نیزباقیمت یک هزار و ۴۸۲ دلار و ۵۳ سنت ثبت شد.
فلز قلع در ماه مورد بررسی ۲هزار و ۴۹ دلار در مقایسه با ماه آوریل رشد داشت. هرتن از این کالا با میانگین ۱۳هزار و ۷۹۳ دلار و ۴۲ سنت معامله شد. خرید نقدی این کالا ۱۳ هزارو۷۶۳ دلار و ۶۸ سنت یود. نیکل در ماه مه یک هزارو ۴۶۸ دلار رشد کرد. در نتیجه هر تن از آن با نرخ ۱۲ هزارو ۶۳۴ دلار و۷۴ سنت معامله شد. خرید نقدی این کالا ۱۲هزارو۶۲۲ دلار و ۸۹ سنت بود. آلیاژ آلومینیوم در این مدت تنها کالایی بود که کاهش داشت. در نتیجه هر تن از آن با قیمت ۷۴ دلار و ۳۵ سنت معامله شد. خرید نقدی این کالا ۱۲ هزارو۶۲۲ دلار و ۸۹ سنت معامله شد.
رشد میانگین قیمت بیلت در ماه گذشته
در معاملات ماه مه در لندن قیمت بیلت خاوردور و مدیترانه در مقایسه با آوریل رشد کرد. بر این اساس هرتن بیلت خاور دور با ۲۰ دلار رشد به ترتیب خرید نقدی ۳۲۵ دلار، فروش نقدی ۳۳۶ دلار، خرید ۳ ماهه ۳۲۵ دلار و ۲۵ سنت، فروش ۳ ماهه ۳۳۵ دلار و ۸۵ سنت، خرید ۱۵ ماهه ۳۴۷ دلار و ۲۵ سنت، فروش ۱۵ ماهه ۳۵۹ دلار و ۲۵ سنت بود. در معاملات ماه آوریل خرید نقدی بیلت مدیترانه با ۸ دلار و ۱۵ دلار رشد به ترتیب ۳۱۲ دلار و ۳۱۶ دلار ثبت شد. میانگین خرید و فروش ۳ ماهه به ترتیب با ۱۴ و ۱۳ دلار رشد ۳۱۳ دلار و ۹۸ سنت و ۳۲۱ دلار و ۱۸ سنت ثبت شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن