مدیرکل مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت:

تغییر تعرفه‌ فولاد هنوز به نتیجه نرسیده است

شماره روزنامه: ۱۷۹۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۰۷۵۲۳ بورس-کالا

برنا نیوز- مدیرکل مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران با اعلام اینکه تغییر تعرفه‌ فولاد هنوز به نتیجه نرسیده است، گفت: تغییر تعرفه‌ها در همه ایام سال مطرح است.

برنا نیوز- مدیرکل مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران با اعلام اینکه تغییر تعرفه‌ فولاد هنوز به نتیجه نرسیده است، گفت: تغییر تعرفه‌ها در همه ایام سال مطرح است. «حمید صافدل» در خصوص احتمال تغییر تعرفه فولاد در سال ۸۸ اظهار داشت: در حال حاضر نمی‌توان نتیجه قطعی در خصوص تغییر تعرفه فولاد اعلام کرد، به هرحال همواره تقاضایی از سوی بخش‌های مختلف صنعتی در خصوص تغییر تعرفه‌ها مطرح است و تا زمانی که مسائل کارشناسی به نتیجه نرسد، نمی‌توان اطلاع‌رسانی کرد.

وی افزود: اطلاع‌رسانی زودهنگام در خصوص تغییر تعرفه‌ها باعث ایجاد نوسان در بازار می‌شود.

مدیرکل صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت در خصوص احتمال وجود تغییر گفت: همیشه در خصوص تغییر تعرفه‌ها تقاضایی وجود دارد، ولی در خصوص تغییر تعرفه فولاد فعلا نمی‌توان اظهار نظر کرد. صافدل در خصوص تصمیم‌گیری در خصوص تعرفه‌ها در اردیبهشت‌ماه در حالی که کتاب تعرفه‌ها باید اسفند ماه چاپ می‌شد، اظهار داشت: سال گذشته سال خاصی بود؛ چراکه در شش ماه اول سال با بحران تورم جهانی و در شش ماه دوم سال با بحران رکود جهانی مواجه بودیم که هر کدام از اینها سیاست‌های خاص تعرفه‌ای را برای حمایت از حقوق مصرف‌کننده و تولیدکننده می‌طلبد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن