کاهش چشمگیر نرخ فلزات در بورس لندن

شماره روزنامه: ۱۷۷۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۰۳۸۷۳ بورس-کالا

گروه بورس کالا- در معاملات بورس فلزات لندن در تاریخ ۲۱ آوریل قیمت فلزات با کاهش چشمگیری روبه‌روشد. بدین ترتیب این بازار در دومین روز از هفته جاری روند نزولی را ثبت کرد. در این روز بیشترین کاهش را نیکل و قلع به ثبت رساندند.<br>مس و افت ۲۳۳ دلاری<br>در این روز مس با ۲۳۳ دلار کاهش قیمت ۴هزار و ۴۰۲ دلار و۵۰ سنت معامله شد. خرید نقدی این کالا ۴‌هزارو ۴۰۲ دلار بود. در انبارهای بورس فلزات لندن ۴۵۷‌هزارو ۳۰۰ تن مس موجود بود که در این روز مجموعا ۳۸۴ هزارو۹۲۵ تن معامله شد.

گروه بورس کالا- در معاملات بورس فلزات لندن در تاریخ 21 آوریل قیمت فلزات با کاهش چشمگیری روبه‌روشد. بدین ترتیب این بازار در دومین روز از هفته جاری روند نزولی را ثبت کرد. در این روز بیشترین کاهش را نیکل و قلع به ثبت رساندند.
مس و افت ۲۳۳ دلاری
در این روز مس با ۲۳۳ دلار کاهش قیمت ۴هزار و ۴۰۲ دلار و۵۰ سنت معامله شد. خرید نقدی این کالا ۴‌هزارو ۴۰۲ دلار بود. در انبارهای بورس فلزات لندن ۴۵۷‌هزارو ۳۰۰ تن مس موجود بود که در این روز مجموعا ۳۸۴ هزارو۹۲۵ تن معامله شد.

آلومینیوم و آلیاژ آلومینیوم کاهش داشتند
در معاملات ۲۱ آوریل در بورس فلزات لندن قیمت آلومینیوم ۲۰ دلار و۵۰ سنت و نرخ آلیاژ آلومینیوم۵۳ دلار و۵۰ سنت کاهش داشت. در نتیجه هر تن آلومینیوم یک هزارو ۳۹۸ دلار و هر تن آلیاژ آلومینیوم با نرخ یک‌هزار و ۲۷۱ دلار و۵۰ سنت مبادله شد.
خرید نقدی آلومینیوم یک‌هزار و ۳۹۸دلار و خرید نقدی آلیاژ آلومینیوم یک‌هزار و ۲۷۱دلار معامله شد. در انبارهای بورس فلزات لندن ۳میلیون و ۶۵۰‌هزار تن آلومینیوم موجود بود که ۳میلیون و ۵۷۸‌هزار و ۵۷۵تن از آن فروش رفت. آلیاژ آلومینیوم نیز ۹۴‌هزار و ۵۶۰ تن موجودی داشت که در مجموع ۹۴‌هزار و ۱۰۰ تن از آن مبادله شد.
سرب ۷۱ دلار افت کرد
در معاملات بورس فلزات لندن هر تن سرب با ۷۱دلار کاهش روبه‌رو شد. در نتیجه هر تن از آن با نرخ یک‌هزار و ۴۳۸ دلار معامله شد. خرید نقدی این کالا یک هزار و ۴۳۷دلار ثبت شد.
فلز روی ۷۷ دلار کاهش را ثبت کرد که در نهایت هر تن از آن با نرخ یک‌هزار و ۳۹۶ دلار معامله شد. خرید نقدی این کالا یک‌هزار و ۳۹۵ دلار بود. سرب در انبار لندن ۶۳‌هزار و ۴۲۵ تن موجودی داشت که ۶۰هزارو ۷۷۵ تن از آن مبادله شد. روی نیز ۳۴۳هزارو ۱۷۵ تن در انبارهای بورس لندن بود که ۳۲۱‌هزار و ۸۰۰ تن از آن مبادله شد.
قلع و نیکل بیشترین کاهش را ثبت کردند
در معاملات ۲۱ آوریل در بورس فلزات لندن فلز نیکل و قلع در بورس لندن بیشترین کاهش را ثبت کردند در نتیجه هر تن از نیکل با نرخ ۱۱‌هزار و ۴۷۰ دلار ثبت شد. خرید نقدی این کالا ۱۱‌هزار و ۴۵۵دلار بود. از این کالا در انبار لندن۱۰۶ هزار و ۵۱۸ تن موجود بود که ۱۰‌هزار و۸۴۰ تن از آن مبادله شد. قلع ۴۸۰ دلار افت را ثبت کرد که باعث شد هر تن از آن با نرخ ۱۱‌هزار و ۹۲۰دلار معامله شود. خرید نقدی این کالا ۱۱ هزار و ۹۱۰دلار بود. در این روز۱۱ هزارو ۹۹۵ تن قلع در انبار لندن موجود بود که ۱۰‌هزار و ۹۷۵ تن از آن مبادله شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن