پیش‌بینی رشد قیمت مس

شماره روزنامه: ۱۷۶۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۰۱۴۹۵ بورس-کالا

بورس نیوز - موسسه مشهور CRU، بزرگ‌ترین تحلیلگر مستقل تجاری در جهان، در گزارش بازار فلزات خود مدعی شد که قیمت مس در نیمه دوم سال ۲۰۰۹ حداکثر به ۴۵۰۰‌دلار در هر تن می‌رسد.

بورس نیوز - موسسه مشهور CRU، بزرگ‌ترین تحلیلگر مستقل تجاری در جهان، در گزارش بازار فلزات خود مدعی شد که قیمت مس در نیمه دوم سال ۲۰۰۹ حداکثر به ۴۵۰۰‌دلار در هر تن می‌رسد. تحلیلگران CRU در کنار اعلام این خبر معتقدند که فروش وسیع فلزات پایه و به‌خصوص مس از جانب صندوق‌های سرمایه‌گذاری، یکی از دلایل تضعیف تقاضای این محصول می‌باشند.در گزارش CRU علت افزایش چند هفته اخیر قیمت فلزات پایه، نوسان‌گیری سرمایه‌گذاران در بازار کساد عنوان شده است. بنابر اظهار کارشناسان این موسسه، تغییر ملموس در فاکتورهای بنیادی بازار فلزات رخ نداده و تضعیف دلار و قیمت نفت به همراه نوسان‌گیری صندوق‌های سرمایه‌گذاری عمده علت روند اخیر به حساب می‌آید.

بنابراین گزارش، سرمایه‌گذارانی که بر افت قیمت فلزات شرط‌بندی کرده بودند، هم‌اکنون زمان را برای بالا بردن قیمت و کسب سود مساعد دیده‌اند، اما ادامه این روند در شرایط رکود اقتصادی جهانی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

بر اساس محاسبات انجام شده توسط تحلیلگران بازار فلزات، ۳۳‌درصد از رشد قیمت مس در سال گذشته (در زمان رسیدن قیمت به حدود ۹‌هزار دلار در هر تن) ناشی از خرید وسیع این فلز توسط صندوق‌های سرمایه‌گذاری بوده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن