فلزات پایه

نوسان آرام قیمت‌ها در بازار فلزات غیرآهنی

شماره روزنامه: ۱۶۷۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۸۳۲۶۱ بورس-کالا

گروه بورس کالا- در معاملات روز ۱۸ نوامبر ۲۰۰۸،در بورس لندن نرخ ۳ فلز افزایش و قیمت ۴ فلز نیز کاهش یافت.براساس این گزارش، بیشترین کاهش قیمت مربوط به قلع و بیشترین افزایش مربوط به روی و آلیاژ آلومینیوم بود.<br>

گروه بورس کالا- در معاملات روز 18 نوامبر 2008،در بورس لندن نرخ 3 فلز افزایش و قیمت 4 فلز نیز کاهش یافت.براساس این گزارش، بیشترین کاهش قیمت مربوط به قلع و بیشترین افزایش مربوط به روی و آلیاژ آلومینیوم بود.

در این روز آلیاژ آلومینیوم با ۲۸ دلار رشد قیمت یک‌هزار و ۳۸۰دلار معامله شد، خرید نقدی این فلز یک‌هزار و ۳۸۰ دلار بود.
آلومینیوم ۱۵دلار رشد کرد و با نرخ یک‌هزار و ۸۳۵ دلار و ۵۰ سنت معامله شد. خرید نقدی این کالا یک‌هزار و ۸۳۵ دلار بود. قلع با ۲۸ دلار کاهش قیمت یک‌هزار و ۱۴۸ دلار و ۵۰سنت معامله شد. خرید نقدی این فلز یک‌هزار و ۱۴۷دلار و ۵۰ سنت ثبت شد.
مس در معاملات ۱۸ نوامبر، ۱۹دلار کاهش یافت و با نرخ ۳هزار و ۵۱۱دلار معامله شد. خرید نقدی این فلز ۳هزار و ۵۱۰دلار بود.
سرب ۱۳دلار افت داشت در نتیجه هر تن از آن با قیمت یک‌هزار و ۲۴۵ دلار معامله شد. خرید نقدی این فلز یک‌هزار و ۲۴۰دلار بود.
نیکل ۱۰۰دلار افت کرد و با نرخ ۱۰هزار و ۳۵۰دلار معامله شد. خرید نقدی این فلز ۱۰هزار و ۳۴۵دلار بود. قلع یک‌هزار دلار کاهش یافت و با نرخ ۱۲هزار و ۹۰۰ دلار فروش رفت. خرید نقدی این فلز ۱۲هزار و ۸۵۰ دلار بود.
فلز روی ۲۸دلار رشد کرد و با نرخ یک‌هزار و ۱۴۸دلار و ۵۰سنت معامله شد. خرید نقدی این فلز یک‌هزار و ۱۴۸ دلار و ۵۰ سنت بود.
در انبارهای بورس فلزات لندن در تاریخ ۱۸ نوامبر، ۸۹هزار و ۴۶۰ تن آلیاژ آلومینیوم، یک میلیون و ۶۱۹هزار و ۵۵۰ تن آلومینیوم، ۲۷۸هزار و ۵۷۵ تن مس، ۴۲هزار و ۴۷۵تن سرب، ۶۰هزار و ۵۳۴ تن نیکل، ۳هزار و ۶۰۰ تن قلع و ۱۸۳ هزار و ۸۷۵ تن روی ثبت شد که از این مقدار ۸۹هزار و ۳۰۰ تن آلیاژ آلومینیوم، یک میلیون و ۶۰۵هزار و ۹۰۰تن آلومینیوم، ۲۷۳هزار و ۴۰۰تن مس، ۳۷هزار و ۴۵۰تن سرب، ۵۹هزار و ۹۷۶تن نیکل، ۳هزار و ۵۳۰تن قلع و ۱۸۰هزار و ۷۷۵تن روی معامله شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن