به دنبال نااطمینانی در سطح اقتصاد جهانی

مصرف فولاد غیرقابل پیش‌بینی است

شماره روزنامه: ۱۶۳۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۷۵۵۰۱ بورس-کالا

بورس‌نیوز- اتحادیه فولاد جهانی ( WSA) پیش‌بینی مصرف فولاد در سال ۲۰۰۹ را به تعویق انداخت و علت این امر را وجود نااطمینانی شدید پیرامون وضعیت اقتصاد جهانی اعلام کرد.

بورس‌نیوز- اتحادیه فولاد جهانی ( WSA) پیش‌بینی مصرف فولاد در سال ۲۰۰۹ را به تعویق انداخت و علت این امر را وجود نااطمینانی شدید پیرامون وضعیت اقتصاد جهانی اعلام کرد. مسوولان این نهاد ملی طی کنفرانسی در واشنگتن بیان داشتند که در حال حاضر به قطعیت نمی‌توان اظهار داشت که تا چه زمانی تقاضای فولاد تحت تاثیر بحران بازار‌های مالی دنیا قرار خواهد داشت. کارشناسان WSA بازار کنونی فولاد را تحت تاثیر متغیرهای بنیادی دانستند که این متغیرها در حال حاضر به شدت از کنترل خارج شده‌اند. با این وجود شرکت‌های بزرگ فولادی همچون Arcelor Mittal و Steel VS اعتقاددارند که نرخ رشد مصرف فولاد در سال آینده بیش از نرخ رشد GDP جهانی باشد.

WSA به علت نااطمینانی‌های موجود در سطح اقتصاد جهانی، گزارش بازار فولاد سال آینده خود را در ماه آوریل آینده یعنی اوایل فصل بهار اعلام خواهد کرد.

در کنفرانس مذکور همچنین شرکت‌های فولادی از پاسخ دادن به این سوال که آیا در مقابل کاهش کنونی تقاضا این شرکت‌ها تولید خود را کاهش خواهند داد، امتناع کردند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن