فولادسازان بزرگ دنیا بیش از ۸۰۰ میلیون تن تولید کردند
گروه بورس کالا-۶۶ کشور بزرگ فولادساز دنیا طی ۷ماه ابتدای سال ۲۰۰۸ در مجموع ۸۱۵میلیون و ۱۱۹هزار تن فولاد تولید کردند. <br>
گروه بورس کالا-66 کشور بزرگ فولادساز دنیا طی 7ماه ابتدای سال 2008 در مجموع 815میلیون و 119هزار تن فولاد تولید کردند.
این کشورها در مدت مشابه سال گذشته ۷۶۸میلیون و ۳۸۷هزار تن فولاد تولید کردند طبق آمار تولید ۷ ماه ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، چین با تولید ۳۰۸میلیون و ۲۹۲هزار تن فولاد خام صدرنشین تولیدکنندگان فولاد خام قرار گرفت.
رشد تولید فولاد خام این کشور ۳/۹درصد بود.
ژاپن هم با تولید ۷۲میلیون و ۸۵هزار تن فولاد خام بر جایگاه دوم تولیدکنندگان فولاد خام تکیه زد. رشد تولید فولاد خام این کشور رقمی معادل ۸/۳درصد بود.
ایالات متحده آمریکا نیز موفق به تولید ۵۹میلیون و ۴۴۸هزار تن فولاد خام طی ۷ ماه ابتدای سال جاری شد که بدین ترتیب رتبه سوم جهان را به خود اختصاص داد.
بر اساس این گزارش، ۲۷کشور عضو اتحادیه اروپا در مجموع ۱۲۶میلیون و ۵۴۷هزار تن فولاد خام تولید کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد ۹/۰درصدی برخوردار شد.
سایر کشورهای اروپایی نیز در مجموع ۱۹میلیون و ۷۴۰هزار تن فولاد تولید کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۸/۹درصدی را به همراه داشت.
کشورهای CIS نیز طی ۷ ماه ابتدای سال جاری ۷۵میلیون و ۶۸۰هزار تن فولاد خام تولید کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵/۴درصد رشد داشت.
در قاره آمریکا نیز در قسمت شمالی طی ۷ماه ابتدای سال جاری ۸۰میلیون و ۹۷۸هزار تن در قسمت جنوبی ۲۸میلیون و ۹۷۰هزار تن تولید شد که به ترتیب رشد ۶/۵ و ۷/۵درصدی را پشت سر گذاشت.
در آفریقا تولید فولاد خام بدون تغییر طی مدت ذکر شده بر روی رقم ۱۰میلیون و ۷۱۱هزار تن فولاد خام ثابت ماند.
در خاورمیانه نیز ۹میلیون و ۵۲۱هزار تن فولاد خام تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲/۷درصد رشد به همراه داشت.
ایران با تولید ۵ میلیون و ۷۹۴هزار تن فولاد خام بیش از نیمی از تولید خاورمیانه را به خود اختصاص داد.
در آسیا و اقیانوسیه نیز به ترتیب ۴۵۷میلیون و ۸۶۹هزار تن و ۵میلیون و ۱۰۴هزار تن فولاد خام تولید شد.