کاهش ۴۵دلاری قیمت مس و فولاد
گروه بورس کالا- قیمت مس در بورس فلزات لندن مجددا کاهش پیدا کرد و با ۴۵دلار افت هر تن ۷هزار و ۸۲۶ دلار معامله شد.<br>
گروه بورس کالا- قیمت مس در بورس فلزات لندن مجددا کاهش پیدا کرد و با 45دلار افت هر تن 7هزار و 826 دلار معامله شد.
بنابراین گزارش، کاهش جهانی قیمت فلزات غیرآهنی همچنان ادامه دارد که در این میان مس بیشترین تاثیر را از کاهش قیمت نفت طی هفته گذشته داشته است.
در روز هفتم آگوست علاوه بر مس، قیمت آلیاژ آلومینیوم و قلع هم کاهش پیداکرد، اما آلومینیوم، سرب، نیکل و روی با رشد قیمت مواجه شدند.
بر این اساس هر تن آلیاژ آلومینیوم با ۵دلار کاهش، ۲هزار و ۴۷۵ دلار معامله شد. خرید نقدی این کالا ۲هزار و ۴۷۰دلار اعلام شد.
آلومینیوم با ۱۱دلار رشد هر تن ۲هزار و ۸۶۶ دلار داد و ستد شد. خرید نقدی این کالا ۲هزار و ۸۶۵دلار به ثبت رسید.
سرب در هر تن ۸دلار رشد را تجربه کرد و هر تن ۲هزار و ۱۱۹دلار معامله شد. خرید نقدی آن ۲هزار و ۱۱۸دلار و ۵۰ سنت بود. نیکل یکهزار و ۵۵دلار رشد کرد و با نرخ ۱۸هزار و ۵۵۰دلار معامله شد. خرید نقدی این فلز ۱۸هزار و ۵۴۵دلار بود.
قلع در هر تن ۳۰۰دلار کاهش نشان داد. بنابراین به ترتیب با خرید و فروش نقدی ۲۰هزار و ۴۷۵دلار و ۲۰هزار و ۵۰۰دلار داد و ستد شد.
روی ۱۰دلار رشد کرد و یکهزار و ۷۴۶دلار معامله شد. خرید نقدی آن یکهزار و ۷۴۵دلار در بورس لندن به ثبت رسید.
موجودی انواع فلز در بورس فلزات لندن ۵۳هزار و ۷۸۰تن آلیاژ آلومینیوم، یکمیلیون و ۱۲۵هزار و ۶۷۵تن آلومینیوم، ۱۵۱هزار و ۱۰۰ تن مس، ۹۱هزار و ۵۷۵تن نیکل، ۵هزار و ۷۳۰ تن قلع و ۱۶۴هزار و ۸۷۵ تن روی بود که از این مقدار ۵۳هزار و ۶۰۰ تن آلیاژ آلومینیوم، یکمیلیون و ۱۰۵هزار و ۷۷۵ تن آلومینیوم، ۱۴۰هزار و ۲۵۰ تن مس، ۸۳هزار و ۱۷۵ تن سرب، ۴۳هزار و ۲۱۸ تن نیکل، ۵هزار و ۴۴۵ تن قلع و ۱۵۳هزار و ۴۷۵ تن روی معامله شد.