پذیرش سکه یک گرمی و شمش نقره به آینده موکول شد

شماره روزنامه: ۲۴۱۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۱۰۶۱ بورس-کالا

گروه بورس کالا - مدیر نظارت بر بورس‌ها از بررسی بیشتر پرونده درخواست پذیرش کالاهای قرار‌دادهای آتی خبر داد.<br>خواجه‌نصیر با اعلام این خبر افزود: در جلسه‌ صبح دیروز هیات پذیرش درخواست پذیرش بورس کالا سکه طلای یک گرمی طرح امام (ره)، شمش نقره ۵۰ گرمی و نیز نقره ۱۰ اونسی را بررسی کرد. وی در ادامه افزود: در جریان این جلسه تصمیم نهایی برای پذیرش این کالاها نیازمند بررسی‌های بیشتر دانسته شد.

گروه بورس کالا - مدیر نظارت بر بورس‌ها از بررسی بیشتر پرونده درخواست پذیرش کالاهای قرار‌دادهای آتی خبر داد.

خواجه‌نصیر با اعلام این خبر افزود: در جلسه‌ صبح دیروز هیات پذیرش درخواست پذیرش بورس کالا سکه طلای یک گرمی طرح امام (ره)، شمش نقره ۵۰ گرمی و نیز نقره ۱۰ اونسی را بررسی کرد. وی در ادامه افزود: در جریان این جلسه تصمیم نهایی برای پذیرش این کالاها نیازمند بررسی‌های بیشتر دانسته شد. وی درباره جلسه بعدی هیات پذیرش برای بررسی پذیرش سکه طلای یک گرمی، شمش نقره و نقره ۱۰ اونسی گفت: زمانی جلسه بعدی برگزار می‌شود که شرکت بورس کالا مستندات لازم را در این راستا ارائه دهد.

همچنین منوچهر میرزایی نیز در این باره اظهار کرد: با توجه به اینکه پذیرش این دو کالا نیاز به کار کارشناسی بیشتر دارد، بررسی‌ها به نتیجه نرسید و ادامه آن به جلسه دیگری موکول شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در جلسه شنبه هفته آینده هیات پذیرش امکان ادامه بررسی این دو کالا وجود دارد؟ گفت: خیر، به دلیل ابهامات و سوالاتی که اعضا در این زمینه داشتند و نیاز به کار کارشناسی بیشتری داشت مشخص نیست ادامه بررسی چه زمانی باشد.

به گفته وی، هنوز هیچ مشخصاتی از سکه یک گرمی و نقره تعیین نشده و تنها در مرحله بررسی‌های اولیه است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن