بازار سوآپ ورق گرم آمریکا؛ نزولی

شماره روزنامه: ۲۴۸۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۲۲۷۷ بورس-جهانی

مرکز خدمات فولاد ایران- معاملات سوآپ ورق گرم آمریکا دو هفته‌ای است که از روند بازار فیزیکی پیروی می‌کند. معامله سواپ فصل چهارم این هفته برای ۳ هزار تن در سطح قیمتی ۶۶۵ دلار در هر شورت تن بسته شده و ۴ هزار و ۵۰۰ شورت تن در سطح قیمتی ۶۹۰ دلار برای فصل اول سال آینده. همچنین سوآپ فصل سوم ۷۱۰ دلار هر شورت تن بسته شده است. چند روز اخیر ۵ تا ۶ معامله انجام شده و حدود ۲۵ هزار شورت تن است.

مرکز خدمات فولاد ایران- معاملات سوآپ ورق گرم آمریکا دو هفته‌ای است که از روند بازار فیزیکی پیروی می‌کند. معامله سواپ فصل چهارم این هفته برای ۳ هزار تن در سطح قیمتی ۶۶۵ دلار در هر شورت تن بسته شده و ۴ هزار و ۵۰۰ شورت تن در سطح قیمتی ۶۹۰ دلار برای فصل اول سال آینده. همچنین سوآپ فصل سوم ۷۱۰ دلار هر شورت تن بسته شده است. چند روز اخیر ۵ تا ۶ معامله انجام شده و حدود ۲۵ هزار شورت تن است. ظاهرا به‌رغم پایین بودن حجم خریدها، تمایل به انجام معاملات سوآپ ورق اروپا بالا رفته. شاخص قیمت ورق گرم شمال اروپا روز جمعه یک درصد افت داشته به ۵۱۱ یورو درب کارخانه رسید و ورق گرم جنوب اروپا ۵۰۰ یورو بود. از طرفی خبر کاهش قیمت ورق گرم کارخانه ایلیچ به ۶۱۰ دلار فوب با واکنش شدید فعالان بازار اروپا مواجه شد.

بازار ورق شرق آسیا در رکود

در همین حال بازار واردات ورق گرم شرق آسیا ضعیف‌تر شده است. قیمت‌های پیشنهادی هفته اخیر ۱۰ دلار کاهش یافته است. ورق گرم چین ۶۷۰ تا ۶۷۵ دلار سی‌اف‌آر کره است در حالی که پیش از این ۶۸۰ تا ۶۸۵ دلار سی‌اف‌آر بود. واردکننده‌ها نیز به دنبال خرید در ۶۶۰ تا ۶۶۵ دلار سی‌اف‌آر هستند اگر بازار راکدتر شود قیمت را پایین‌تر می‌آورند.

در ویتنام ورق گرم چین ۶۸۰ تا ۶۸۵ دلار سی اف آر بود. فعالان بازار این کشور در گشایش اعتبار اسنادی مشکل دارند و بهره بانکی نیز بالا است.

ورق گرم تایوان و کره نیز افت قیمت داشته و ۷۱۵ دلار سی اف آر است. محصول روسیه نیز ۶۹۰ تا ۶۹۵ دلار سی اف آر شنیده شده است. ورق گرم اوکراین هفته گذشته ۶۶۰ دلار سی‌اف‌آر ویتنام بود. در حالی که دو هفته قبل ۶۸۰ دلار شنیده شد. با افت قیمت مواد اولیه‌ای چون سنگ‌آهن و قراضه این افت قیمت عجیب نیست. تقاضا نیز کم است و بعید نیست این افت قیمت ادامه داشته باشد.

تقاضای ورق امارات، نزولی

همچنین هنوز تقاضای ورق در امارات کم است. مصرف‌کننده‌های نهایی از جمله تولیدکنندگان لوله در تناژ کوچک خرید می‌کنند، ولی تجار با توجه به روند نزولی بازار واردات ترجیح می‌دهند معامله نکنند.

با این حال ورق گرم اوکراین ۷۰۰ دلار سی اند اف دوبی خریداری شده که ۶۰ دلار طی سه هفته افت داشت. محصول نوامبر شرکت ام ام ک ۷۲۵ دلار سی اند اف است که ۴۵ دلار در این مدت افت داشته است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن