احیای بیش از ۴۰۰ معدن کوچک مقیاس

شماره روزنامه: ۵۷۴۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۷۱۷۰۱ بنگاه های صنعتی و معدنی

مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) از احیا و فعال‌‌‌سازی بیش از ۴۰۰ معدن در طرح احیا و فعال‌‌‌سازی معادن کوچک مقیاس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای خدایار کریم‌‌‌نژاد در همایش «معاونین امور معادن و صنایع معدنی صمت استان‌‌‌ها با محوریت احیای معادن کوچک مقیاس» با بیان اینکه در سال ۹۷ طرح احیا و فعال‌‌‌سازی معادن کوچک مقیاس به عنوان مجری به شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران واگذار شد، گفت: از همان ابتدا با تشکیل شورای هماهنگی ضمن آسیب‌‌‌شناسی‌‌‌های این طرح، پنج آسیب که باعث راکدشدن معادن کوچک شده بود، شناسایی و بر رفع موانع آن متمرکز شدیم.

کریم‌‌‌نژاد به مشکلات منابع طبیعی، محیط‌‌‌زیست، سازمان صمت استان‌‌‌ها و انرژی اتمی اشاره کرد و افزود: برای حل مشکلات مالی باید از ظرفیت‌‌‌های بخش‌خصوصی و ظرفیت‌‌‌های صندوق بیمه سرمایه‌‌‌گذاری فعالیت‌‌‌های معدنی استفاده کرد و همچنین برای حل مشکلات زیرساخت، مسائل فنی و تکنولوژیکی و در نهایت مشکل فروش مواد معدنی، طرح احیای معادن باید گام‌‌‌های مؤثری در رفع مشکلات بردارد.

مدیرعامل ایمپاسکو گفت: به منظور فعال‌‌‌سازی معادن کوچک مقیاس سال گذشته ۴۶ بسته سرمایه‌‌‌گذاری در همه استان‌‌‌های کشور تعریف کردیم که ۱۱ بسته برنده داشت و ۵۵ مجوز معدنی از طریق بسته‌‌‌های سرمایه‌‌‌گذاری صادر شد و امیدواریم امسال سایر بسته‌‌‌های سرمایه‌‌‌گذاری که به نتیجه نرسید را واگذار کنیم و هرچه بیشتر از توانایی‌‌‌های بخش‌خصوصی توانمند و پرظرفیت در فعال‌‌‌سازی این معادن استفاده کنیم.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن