کنگو و پرو نیز هریک با تولید ۲ میلیون و ۲۰۰‌هزار تن مس طی سال گذشته میلادی در رتبه دوم تولید فلز سرخ جهان ایستادند. طی مدت یا‌دشده، معادن چین نیز با تولید یک میلیون و ۹۰۰هزار تن مس رتبه سوم تولید را به خود اختصاص دادند.

این در حالی است که مجموع تولید معادن مس جهان از ۲۱ میلیون و ۲۰۰‌هزار تن در سال ۲۰۲۱ میلادی به ۲۲ میلیون تن در سال ۲۰۲۲ میلادی افزایش یافت.

چین همچنان پیشتاز تولید مس تصفیه‌شده

میزان تولید مس تصفیه‌شده چین طی سال گذشته میلادی به ۱۱ میلیون تن رسید. بنابراین، چین توانست به عنوان پیشتاز تولید این محصول همچنان در رتبه نخست جهان قرار گیرد.

این در حالی است که کنگو با تولید یک میلیون و ۷۰۰‌هزار تن مس تصفیه‌شده و ژاپن با تولید یک میلیون و ۶۰۰‌هزار تن از این محصول طی سال ۲۰۲۲ میلادی به عنوان دومین و سومین تولیدکننده برتر جهان شناخته شدند.

همچنین میزان تولید جهانی مس تصفیه شده طی سال ۲۰۲۲ میلادی به ۲۶ میلیون تن رسید که نسبت به سال پیش از آن (تولید ۲۵ میلیون و ۳۰۰‌هزار تن) شاهد رشد تولید بود. سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده آمریکا میزان ذخایر جهانی مس را ۸۹۰ میلیون تن اعلام کرده است. شیلی با برخورداری از ۱۹۰ میلیون تن ذخایر فلزسرخ در رتبه نخست جهان قرار دارد. پس از آن، استرالیا و پرو به ترتیب با ۹۷ میلیون تن و ۸۱ میلیون تن ذخایر مس در جایگاه دوم و سوم جهان ایستادند.