محسن عسکری در پاسخ به این سوال که این تعمیرات با چه هدفی انجام می‌گیرد و چه تاثیری بر فرآیند تولید چدن دارد، گفت: با توجه به نیاز روز بازارهای داخلی و خارجی به چدن، برنامه‌‌ریزی هدف تولید ۳۰۰ هزار تن چدن در کارگاه چدن‌‌ریزی، لزوم جذب چدن تولیدی کوره بلندها، سرویس و نگهداری، آماده به کار بودن کارگاه، جلوگیری از وقفه تولید کوره بلندها و همچنین اشکالات موجود در اسکلت فلزی و شاسی‌‌های نوار و ضرورت تعمیرات اساسی ماشین شماره ۲ چدن‌‌ریزی در برنامه کار قرار گرفت.

وی دمونتاژ تجهیزات مکانیکی، تخریب بتن، ترمیم و تعویض اسکلت فلزی، تخریب و بتن‌‌ریزی مجدد و سپس مونتاژ قطعات مکانیکی را از جمله مهم‌ترین اقدامات انجام‌‌گرفته در این تعمیرات عنوان کرد.

معاون تجهیزات مکانیک و سرپرست تعمیرات بخش کوره بلند ذوب آهن اصفهان با اشاره به اینکه در این تعمیرات سه شیفته و در هر شیفت حدود ۲۵۰ نفر از کارکنان بخش کوره بلند و دیگر مدیریت‌‌های مختلف کارخانه نقش‌‌آفرین هستند، اظهار کرد: مدیریت‌‌های نت مکانیک، نت ساختمان، راهبری ماشین‌‌آلات و خودروهای سنگین، راه آهن و ترابری، امور فنی و ایمنی و آتش‌‌نشانی در این تعمیرات همکاری بسیار خوبی دارند و امیدواریم طی گراف تعیین‌‌شده این تعمیرات با کیفیت مطلوب به پایان برسد.

روح‌الله هادی سرپرست دفتر فنی بخش کوره بلند ذوب آهن اصفهان نیز گفت: طبق استاندارد تعریف‌شده برای تعمیرات در بخش‌های گوناگون کارخانه، دفاتر فنی معمولا از ماه‌ها پیش برای انجام پروژه‌های تعمیراتی و برای تهیه نقشه‌ها و ساخت قطعات مورد نیاز وارد عمل می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: برای انجام این تعمیرات افزون بر ۳۵۰ شیت نقشه در کمتر از چهار ماه تهیه شد و و جهت ساخت به کارگاه‌های مدیریت مهندسی نت و خارج از کارخانه ارسال شد.

ابوالفضل شمسایی مهندس تجهیزات مکانیک بخش کوره بلند نیز گفت: ماشین چدن‌‌ریزی شماره ۲ به دلیل نقش کلیدی که در تولید شمش چدن دارد و همچنین فعالیت مداوم از شروع بهره‌‌برداری ذوب آهن تاکنون، تعمیرات اساسی آن از بیست و ششم آذرماه آغاز شده است.

این تلاشگر ذوب آهنی بیان کرد: اسکلت فلزی و تجهیزات مکانیکی این کارگاه که افزون بر۱۶۰ تن است، فرسایش بسیار زیادی را به ویژه در تیرها و ستون‌‌ها ایجاد کرده بود که پس از تخریب سقف بتنی، دمونتاژ انجام گرفته و قطعات جایگزین به زودی در ماشین قرار گرفته و مونتاژ می‌شوند.