تاسیس شرکت بیمه اتکایی با عضویت کشورهای عضو بریکس

شماره روزنامه: ۶۶۵۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۹۵۱۲۲ بانک و بیمه

رئیس‌جمهور در سخنرانی خود در هجدهمین اجلاس بریکس در هند گفت: ایران برای مشارکت در تاسیس شرکت بیمه اتکایی ویژه کشورهای عضو بریکس آماده است. به گزارش روابط عمومی مرکزی، این پیشنهاد که ابعاد فنی و کارشناسی آن پیش از این در بیمه مرکزی با دقت مورد بررسی قرار گرفته، به کشورهای عضو سازمان بریکس امکان می‌دهد تا ریسک‌های اقتصادی خود را در حوزه‌های گوناگون نظیر بخش‌های زیرساختی، انرژی و حمل‌ونقل به حداقل برسانند.

بر اساس این گزارش، دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران، با تاکید بر آمادگی ایران برای تاسیس این شرکت بیمه اتکایی مشترک با سرمایه ده‌میلیارد دلار، از کشورهای عضو سازمان بریکس خواست تا با مشارکت در راه‌اندازی شرکت بیمه یادشده، ضمن کاهش چشم‌گیر ریسک‌های موجود، اعتماد بخش خصوصی را برای سرمایه‌گذاری در حوزه کشورهای عضو بریکس جلب کنند. 

شایان ذکر است که صنعت بیمه کشور در ایام تحریم با تکیه بر توانمندی فنی و مالی، تمامی ریسک‌های موجود را تحت پوشش قرار داده و کارنامه‌ای درخشان از عملیات بیمه‌گری در زمان تحریم، بر جای گذاشته است. اجلاس بریکس با هدف چندجانبه‌گرایی و نظم نوین اقتصاد منطقه‌ای، در دهلی نو  برگزار شد. 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن