مدیر امور مالی بانک مسکن در پاسخ به مشتریان تشریح کرد
فعالیتهای موثر بانک مسکن در سهام عدالت
عسکرپور در مصاحبه با هیبنا درباره سوالات مشتریان عنوان کرد: سوالات بسیار زیادی درخصوص نحوه فروش سهام عدالت و همچنین صندوق سرمایهگذاری رهآورد آباد مسکن، صندوق مشترک بانک مسکن و صندوق واسطهگری مالی یکم توسط مشتریان مطرح شد که هریک از موضوعات فوق به نحوی موردتوجه مشتریان بوده و بانک نیز با درک اهمیت موضوع اقدامات قابلتوجهی در هریک از حوزههای مطرح شده به عمل آورده است. وی افزود: موضوع سوال بسیاری از مشتریان درخصوص تعدد مبالغ واریزیها بابت فروش سهام عدالت یا اندک بودن واریزیها و طولانی شدن زمان پرداخت وجوه ناشی از فروش سهام مذکور بود. مدیر امور مالی در پاسخ به این گروه از مشتریان گفت: مسوولیت بانک در فرآیند فروش سهام عدالت مشتریان، دریافت سفارشها برای ارسال به کارگزاری و همچنین واریز وجوه ناشی از فروش سهام عدالت به حساب ذینفعان است. فروش سهام برعهده نهادهای بازار سرمایه بوده و فرآیند مذکور طی چند مرحله تبادل اطلاعات بین کارگزاری و شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) تکمیل میشود. واریز وجوه به حساب متقاضیان فروش سهام عدالت، هرچند بسیار اندک، نشاندهنده آن است که سفارش فروش از سوی بانک با موفقیت ارسال شده است. بازنگریهایی توسط مراجع ذیصلاح در بازار سرمایه در نحوه فروش سهام عدالت صورت گرفته که انتظار میرود سازوکار جدید، موجب افزایش رضایتمندی مشتریان شود.
وی افزود: از دیگر پرسشهای مشتریان که به تکرار مطرح شد مربوط به عدم صدور واحدهای صندوق رهآوردآبادمسکن و مشترک بانک مسکن در تمام روزهای هفته بود. همچنین بخشی از سوالات نیز مربوط به صدور الکترونیکی واحدهای سرمایهگذاری و درخواست آنان بهمنظور خرید واحدها بهصورت حضوری و از طریق شعب بانک بود. در پاسخ به این مشتریان گرامی گفته شد: سقف صندوقهای سرمایهگذاری مذکور تکمیل شده و به همین دلیل صرفا به میزان واحدهای ابطالی امکان صدور واحد جدید فراهم میشود. بدیهی است در صورت دریافت مجوز افزایش سقف در هریک از صندوقها، هماهنگیهای لازم صورت میگیرد و مراتب به نحو مقتضی از طریق مدیران صندوق به سرمایهگذاران اطلاعرسانی خواهد شد. همچنین براساس بخشنامههای بانک مرکزی، صدور واحدهای سرمایهگذاری از طریق شعب بانک ممنوع است و به همین دلیل صدور واحدها به شکل اینترنتی انجام میشود. با توجه سامانه اینترنتی صندوق و اپلیکیشن همراه صندوق، در حال حاضر صدور واحدها از طرق مذکور به مراتب راحتتر از مراجعه حضوری افراد به شعب بانک است.
وی در پاسخ به پرسشهای دیگری درخصوص عدم عودت مازاد پرداختیهای افرادی که از سایت بانکهای دیگر اقدام به پذیرهنویسی واحدهای صندوق سرمایهگذاری واسطهگری مالی یکم کرده بودند گفت: تمامی مبالغ مربوط به مازاد واریزیهای سرمایهگذاران در پذیرهنویسی واحدهای ETF دارایکم توسط شرکت تامین سرمایه بانک مسکن به بانکهای عامل پذیرهنویسی عودت شده و در بانک مسکن نیز تمامی این وجوه به حساب ذینفعان واریز شده است. بنابراین چنانچه شخصی هنوز وجوه موردنظر را دریافت نکرده لازم است مراتب را از طریق بانک عامل پذیرهنویسی پیگیری کند.