در بازار سکه دیروز کاهشی‌ها برنده معاملات بودند. روز سه‌شنبه، فلز گرانبهای داخلی در نزدیکی مرز ۱۱ میلیون تومانی معاملات خود را آغاز کرد ولی هر چقدر از ابتدای روز فاصله گرفتیم، این فلز گرانبها نیز از کانال ۱۱ میلیون تومانی فاصله بیشتری گرفت. ساعت ۴ بعدازظهر سکه در حجم عمده با قیمت ۱۰ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان معامله می‌شد که ۵۰ هزار تومان کمتر از روز دوشنبه بود. برای بسیاری از معامله‌گران نزول سکه در روزی که اونس به کانال ۲ هزار دلاری رفت، عجیب بود؛ ولی همان‌طور که در گزارش«سنسور معامله در بازار سکه» دنیای‌اقتصاد، بررسی شده بود، سکه در کوتاه مدت بیشتر از اونس، از قیمت دلار خط می‌گیرد. در واقع درست است که دیروز بهای اونس افزایش قابل ملاحظه‌ای داشت، ولی از آن جایی که سکه‌بازان نسبت به روند آتی قیمت دلار اطمینان نداشتند، با احتیاط بیشتری موقعیت خرید را برای خود تعیین کردند. البته سه دیدگاه دیگر نیز در بازار وجود داشت؛ گروهی باور داشتند، سکه در چند روز گذشته احتمال صعود اونس به کانال ۲هزار دلاری را پیش خور کرده بود؛ در نتیجه، زمانی که اونس به صورت واقعی کانال یاد شده را فتح کرد، در بازار سکه اتفاق خاصی رخ نداد. عده‌ای به مقاومت سنگین مرز ۱۱ میلیون تومانی اشاره داشتند و عنوان می‌کردند، بازار حتی زمانی که از این مرز عبور کرده است، با افزایش معاملات به کانال ۱۰ میلیون تومانی بازگشته است. از نظر آنها، مقاومت فنی سنگینی پیش‌روی سکه‌بازان در نقطه ۱۱ و ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی قرار دارد و از همین رو با احتیاط بیشتری خرید و فروش می‌کنند.

گروهی از فعالان هم نظر متفاوتی نسبت به سایرین داشتند و عنوان می‌کردند، سکه به این دلیل کانال ۱۱ میلیون تومانی را فتح نکرد که معامله گران بزرگ این بازار آمادگی صعود یکباره اونس به بالای ۲ هزار دلار را نداشتند. به باور آنها، در صورتی که اونس بالای مرز ۲ هزار دلار باقی بماند، سکه روز چهارشنبه به کانال بالاتر خواهد رفت. به گفته آنها، تثبیت قیمت‌های کنونی دلار و طلا برای جهش سکه به کانال بالاتر کافی است.

رفت و برگشت دلار

در ابتدای روز سه‌شنبه دلار تا محدوده ۲۳هزار و ۱۰۰تومانی افزایش را به ثبت رساند، ولی پس از آن گرفتار افزایش فروش‌ها شد و حتی تا محدوده ۲۲ هزار و ۷۰۰ تومانی عقب نشست. حوالی ساعت ۴بعدازظهر قیمت بار دیگر به سوی مرز ۲۳هزار تومان میل کرده بود و حدود ساعت ۴ بعدازظهر، قیمت دلار روی عدد ۲۲ هزار و ۹۹۰ تومان قرار گرفت. این قیمت ۴۰ تومان بیشتر از روز دوشنبه بود، ولی از نگاه فعالان، تا زمانی که قیمت زیر خط ۲۳ هزار تومانی قرار دارد، نمی‌توان انتظار ورود تقاضای جدید را به بازار داشت.  توصیف بیشتر فعالان از فضای دیروز بازار ارز، جدال افزایشی‌ها و کاهشی‌ها در مرز ۲۳ هزار تومان بودٌ، هر دو از اهمیت مرز یاد شده آگاه بودند و سعی می‌کردند قیمت را به آن سوی مرزی که می‌خواستند ببرند. در نهایت کاهشی‌ها بودند که توانستند قیمت را پشت مرز روانی نگه دارند. با این حال، برخی فعالان بازار عنوان می‌کردند پس از ساعت ۴ بعدازظهر قدرت بازیگران غیررسمی در بازار بیشتر می‌شود و آنها می‌توانند با خریدهای خود قیمت دلار را با افزایش مواجه کنند. یکی از عواملی که موجب می‌شد، دیروز خریداران دلار کمی با احتیاط بیشتری نسبت به روز دوشنبه در بازار رفتار کنند، نزول درهم به زیر محدوده ۶ هزار و ۳۰۰ تومان بود. برخی فعالان عنوان می‌کردند، وقتی درهم نمی‌تواند خود را بالای این محدوده تثبیت کند، انتظارات کاهشی در بازار داخلی فعال تر می‌شود. با این حال، با درهم ۶ هزار و ۲۵۰ تومانی نیز دلار سوخت لازم برای عبور از کانال ۲۳ هزار تومانی را دارد. ولی گویا برای فعالان، عبور از محدوده ۶ هزار و ۳۰۰ تومانی اطمینان بیشتری را جهت ورود به بازار فراهم می‌کند. در روزی که دلار در مرز ۲۳ هزار تومانی گرفتار بود، صرافی‌های منتخب بازارساز نیز قیمت فروش دلار خود را به سطح ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومانی رساندند.