شماره روزنامه ۶۰۰۸
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۳۰ دنیای اقتصاد

اخبار بازرگانی - روزنامه شماره ۵۹۳۰

  • پرونده انتخابات اتاق بسته می‌شود؟

    دنیای اقتصاد -گروه بازرگانی: امروز انتخابات رئیس اتاق بازرگانی ایران برگزار می‌شود. دوره دهم اتاق ایران، تا به امروز دوره‌ای پرحاشیه و پر سروصدا بوده ا ست. ریاست اتاق بازرگانی ایران به محل اختلاف اتاق و دولت تبدیل شد و حال به‌نظر می‌رسد این مناقشه به‌نفع دولت پایان یافته و بخش‌خصوصی باید‌بار دیگر کرسی رئیس اتاق را تعیین‌تکلیف کند. برخی از منابع آگاه عنوان می‌کنند که با توجه به رای بالای حسین سلاح‌ورزی در انتخابات، احتمالا هرکس که از سوی او مورد حمایت واقع شود، بر کرسی ریاست تکیه می‌زند. برخی نیز عنوان می‌کنند که به‌رغم آنکه در هر دوره از انتخابات اتاق ایران، اتاق تهران نقش پررنگی داشته، در این انتخابات، تهرانی‌ها خود را کنار کشیده و اعلام کرده‌اند که از رای اتاق‌های شهرستان تمکین می‌کنند و خود مستقیما به حمایت از شخص خاص وارد گود نمی‌شوند. به هر حال بعد از کشمکش‌های چندماهه، امروز یکم بهمن ماه قرار است هیات‌نمایندگان اتاق ایران شاهد انتخابات دوم دوره دهم باشد.
  • تجارت در بازار نوظهور آفریقا

    دنیای‌اقتصاد: اتحادیه اتاق‌های بازرگانی، صنعت، معادن و کشاورزی نیجریه (NACCIMA) در سال‌۱۹۶۰ تاسیس شد. این اتحادیه چتری حمایتی برای انجمن‌های مختلف عضو اتاق بازرگانی در این کشور است. عضویت در این نهاد اقتصادی به‌صورت داوطلبانه انجام می‌شود و اعضای آن شامل اتاق‌های بازرگانی شهری، ایالتی و دوجانبه، انجمن‌ها و سازمان‌های تجاری می‌شود. اتحادیه از طریق تاثیرگذاری بر سیاست‌های عمومی که اقتصاد آزاد را ترویج می‌کند، به توسعه کسب‌وکار کمک می‌کند.
  • ضرورت وجود بیمه تضمین کیفیت همراه با نظارت

    دنیای‌اقتصاد: نمایندگان بخش‌خصوصی در نشست نهم کمیسیون عمران، احداث و امور زیربنایی با اشاره به فقدان مساله بیمه تضمین کیفیت در کنار نظارت بر ساخت‌‌‌‌‌‌وسازها و مشکلات متعددی که در این زمینه وجود دارد، خواستار تدوین طرحی جامع برای یک سند بالادستی در این حوزه شدند که مساله نظارت، بیمه تضمین کیفیت و بیمه مسوولیت را در صنعت ساختمان روشن و کاربردی سازد.
  • عبور از دور باطل

    شهاب جوانمردی/نایب‏‏‏‏‌رئیس اتاق بازرگانی تهران
    یک آموزه بسیار مهم در اقتصاد جهان وجود دارد که تاکید می‌کند هر دولت و حکومتی باید به سه موضوع اهمیت بدهد: «آزمودن، آموختن و دور ریختن.» اما وضعیت اقتصاد و جامعه ایران به‌طور کلی با هر سه این کلمات متفاوت و گاهی در تضاد است. تقریبا هفته‌‌‌‌‌ای نیست که به جلسه‌‌‌‌‌ای با چنین مضامینی دعوت نشوم: بررسی چالش‌های کلان حوزه‌های مختلف، اولویت‌های ملی و راه‌‌‌‌‌های تحقق آن، بررسی مشکلات فعالان حوزه‌های متفاوت و هم‌‌‌‌‌اندیشی درخصوص مسائل حوزه‌های اولویت‌‌‌‌‌دار کشور. این جلسات مکرر یعنی نه درست می‌‌‌‌‌آزماییم، نه دقیق می‌‌‌‌‌آموزیم و نه به‌موقع دور می‌‌‌‌‌ریزیم؛ در واقع همان چرخه همیشگی را با سخت‌کوشی ادامه می‌دهیم که اگر به غیر‌از این بود، دیگر نیازی به تکرار این مضامین و هم‌‌‌‌‌اندیشی‌‌‌‌‌ها وجود نداشت.
  • سقف فروش نان یک کیسه آرد به ۲۲ تا ۴۰ نفر

    دنیای‌اقتصاد: رئیس کمیسیون بازرسی اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: نانوایان تهران برای کسب امتیاز لازم کارنامه نانی‌‌‌‌‌‌نو، باید هر کیسه‌‌‌‌‌‌ آرد را در نان تافتون به ۲۲ نفر، نان بربری به ۳۲نفر و در نان لواش به ۴۰ نفر با کارت بانکی متفاوت بفروشند.
  • دستورالعمل صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان اعلام شد

    دنیای‌اقتصاد: رئیس مرکز تنظیم مقررات نظام پایانه‌‌‌‌های فروشگاهی و سامانه مودیان سازمان امور مالیاتی، در نامه‌ای به رئیس اتاق ایران، دستورالعمل صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان را تشریح کرد. رئیس مرکز تنظیم مقررات نظام پایانه‌‌‌‌های فروشگاهی و سامانه مودیان سازمان امور مالیاتی کشور، در نامه‌‌‌‌ای به رئیس اتاق ایران خواستار اطلاع‌‌‌‌رسانی درباره قانون تسهیل تکالیف مودیان در اجرای «قانون پایانه‌‌‌‌های فروشگاهی و سامانه مودیان» شد. در این نامه آمده‌است: در راستای اجرای قانون پایانه‌‌‌‌های فروشگاهی و سامانه مودیان و با توجه به قانون تسهیل تکالیف مودیان صادرشده،
  • خیامی‏‏‏‏‌ها و رویای ایران‌ناسیونال

    در تاریخ معاصر ایران هرگاه از صنعت خودرو سخنی به میان می‌آید؛ اولین نامی که به ذهن می‌رسد، برادران خیامی است. بزرگی واحد و حضور پیکان در شهرهای ایران- به مدت پنج دهه‌- حکایت از تاثیر چشمگیر برادران خیامی بر نظام حمل‌ونقل ایران دارد. قبل و بعد از برادران خیامی، افراد دیگری نیز به تولید خودرو در ایران اقدام‌کردند؛ اما هیچ‌یک نتوانستند مانند برادران خیامی‌، نام خود را در ذهن ایرانیان تثبیت کنند. این دو برادر در ایران حدود ۳۵سال ‌فعالیت کردند و با پیروزی انقلاب، فعالیت خود را به خارج از کشور منتقل کردند. آنها تولید خودرو را از هفت‌هزار دستگاه در سال‌۱۳۴۶ به ۱۳۶هزار در سال‌۱۳۵۷ رساندند. در ادامه، مروری بر زندگی‌نامه پدران خودروسازی ایران خواهیم‌داشت.
  • ایران و ازبکستان ظرفیت‌های همکاری قابل‌توجهی دارند

    دنیای‌اقتصاد: رحیم مرتضایی، رئیس اتاق همدان گفت: ظرفیت‌های ازبکستان در حوزه‌های مختلف، ظرفیت‌های زیادی برای استفاده از توانمندی‌های ایران دارد و در حوزه‌های مختلف می‌توان روابط دوجانبه را توسعه داد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر