شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۲۲ دنیای اقتصاد

اخبار بازرگانی - روزنامه شماره ۵۹۲۲

  • ۷ فرصت آخرهفته‌ ۲ روزه

    دنیای اقتصاد: تعطیلات آخر هفته دو روزه نزدیک به ۱۰سال است که در ایران آرزو است؛ اکنون لایحه‌ای در مجلس در دست بررسی است که می‌خواهد تعطیلات را دو روزه کند، اما این لایحه ایراداتی دارد. نخست اینکه مطابق آن، این تعطیلات تنها برای کارکنان دولت تعریف شده است و تعطیلی رسمی تقویمی نیست. دومین مساله، روز تعطیلی دوم است که اکنون با تاکید بر تعطیلی پنج‌شنبه‌ها به پیش می‌رود؛ درحالی‌که برای کاهش روزهای ساکت ایران به لحاظ تعامل با اقتصاد جهان، فعالان اقتصادی بر تعطیل شدن شنبه‌ها تاکید دارند. سومین مساله مربوط به شرایط مرزی پنج‌شنبه‌ها مطابق تقویم کنونی است که عملا نه تعطیل است و نه روز کاری. بر همین اساس بخش خصوصی فرصت‌های تعطیلات شنبه‌ها را برمی‌شمرند: ایجاد فرصت‌ رقابت‌ با بازیگران دیگر جهان، ارتقای کیفیت اوقات فراغت، بهبود برنامه‌ریزی در جهت‌ توسعه‌ بخش‌ خدمات گردشگری، کمک‌ به‌ توسعه‌ رفاه اجتماعی‌، امکان برنامه‌ریزی برای سفر و کاهش‌ مهاجرت به‌ کلان‌شهرها به‌ واسطه‌ رونق‌ گردشگری و همچنین کمک‌ به‌ تقویت‌ گردشگری بین‌المللی‌.
  • راهکارهای کاهش تبعات تعلیق بیمه سبز

    دنیای‌اقتصاد: در نشست کمیسیون حمل‌ونقل، ترانزیت و لجستیک عنوان شد؛ دولت نباید در بیمه سبز دخالت می‌کرد. لازم است استانداردهای خود را بالا ببریم و شرکت‌های بین‌المللی متوجه شوند که ما توان پرداخت ریسک‌ها را داریم.
  • برخورد با جعل یک برند ایرانی

    دنیای‌اقتصاد: معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از برخورد با ۳۰ گروه متخلف که نام یک برند ایرانی را جعل کرده‌بودند، خبر داد و گفت: اصرار وزارتخانه برای صدور فاکتور الکترونیک و خرید از مراکز معتبر به‌‌‌‌‌‌‌‌خاطر این است که هرقدر هم حجم تولید و شفافیت بالا می‌رود، اصرار بر کالای تقلبی و قاچاق زیاد است.به گزارش «ایسنا» محمد‌مهدی برادران گفت: در زمینه فروش شوینده‌‌‌‌‌‌‌‌ها در فروشگاه‌‌‌‌‌‌‌‌های زنجیره‌‌‌‌‌‌‌‌ای و معتبر مشکلی نیست و نام و نشان‌‌‌‌‌‌‌‌های معتبر در حال عرضه هستند و تولید شرکت‌های معتبر به اندازه کافی است.به گفته او در سال‌گذشته ۳۰ گروه فقط یکی از نشان‌‌‌‌‌‌‌‌های معتبر تجاری در حوزه شوینده و محصولات بهداشتی را جعل کرده‌بودند که با این ۳۰ گروه متخلف که کالای تقلبی به‌نام یک گروه تولیدی بزرگ تولید می‌کردند، برخورد شد.این مقام مسوول از شهروندان خواست از نمایندگی‌های رسمی خرید کنند و گفت: اصرار وزارتخانه برای صدور فاکتور الکترونیک و خرید از مراکز معتبر به‌خاطر این است که هرقدر هم حجم تولید و شفافیت بالا برود، اصرار بر کالای تقلبی و قاچاق زیاد است؛ چراکه فرد متخلف ممکن است بتواند محصول مشابه را به یک‌سوم قیمت عرضه کند.
  • افزایش ۱۷‌درصدی واردات از ترکیه

    دنیای‌اقتصاد: رئیس‌کل گمرک ایران گفت: مجموع تجارت ایران با ترکیه در ۹ماهه سال‌جاری به بیش از هشت‌میلیارد و ۵۰۰‌میلیون دلار رسیده‌است.به گزارش گمرک ایران، «محمد رضوانی‌‌‌‌‌‌‌‌فر» گفت: در ۹ماهه سال‌جاری ۶‌میلیون و ۴۰۰‌هزار‌تن کالا به ارزش سه‌میلیارد و ۳۰۰‌میلیون دلار به ترکیه صادر شده‌ که به لحاظ وزن ۱۲.۵درصد افزایش و از نظر ارزش ۱۵‌درصد کاهش داشته‌است. او درخصوص میزان واردات از کشور ترکیه در ۹ماهه سال‌جاری افزود: در این مدت ۳‌میلیون‌تن کالا به ارزش ۵‌میلیارد و ۳۰۰‌میلیون دلار وارد کشور شده‌است که به لحاظ وزن ۱۲‌درصد و از حیث ارزش ۱۷‌درصد رشد نشان می‌دهد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر