رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اتاق بازرگانی شهرکرد با اشاره به شعار سال‌۱۴۰۳، گفت: امسال توسط مقام‌معظم رهبری به ‌‌‌‌‌نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌‌‌‌‌گذاری شد. برای تحقق شعار سال، بخش‌خصوصی می‌تواند پیشگام باشد و جهت تحقق بهتر این شعار نیاز است‌فرماندهی به بخش‌خصوصی سپرده شود. شهرام زارع در نشست کمیسیون گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق شهرکرد که با حضور علی‌‌‌‌‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌‌‌‌‌دستی برگزار شد، افزود: چهارمحال و بختیاری دارای پتانسیل‌‌‌‌‌ها و ظرفیت‌های بی‌‌‌‌‌نظیری در حوزه گردشگری است و روزگاری این استان را سوئیس ایران می‌‌‌‌‌نامیدند؛ چراکه طبیعت بکر استان در کشور مثال‌‌‌‌‌زدنی است. رئیس اتاق شهرکرد تاکید کرد: یکی از برنامه‌های کمیسیون گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق بازرگانی برنامه‌‌‌‌‌ریزی برای ورود گردشگران خارجی به استان است.

وی با اشاره به صنایع‌‌‌‌‌دستی تولیدی در چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: فرش تولیدی در این استان ازنظر طرح و نقش، کیفیت بالایی دارد و در سطح ملی و جهانی زبانزد است، اما اکنون بافنده‌‌‌‌‌های استان دیگر رغبتی برای بافت ندارند، زیرا فروش و صادرات فرش همانند سابق نیست، اتاق شهرکرد آمادگی دارد در زمینه صادرات این محصول ورود پیدا کند.

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌‌‌‌‌دستی نیز در این نشست، گفت: اقامتگاه‌‌‌‌‌های بوم‌‌‌‌‌گردی کشور تا اطلاع بعدی نیاز به استانداردسازی ندارد، اما باید از توان بخش‌خصوصی در حوزه مشورتی و اجرایی در این حوزه بهره گرفت.

علی‌‌‌‌‌اصغر شالبافیان ادامه‌داد: دیوان‌سالاری اداری و روند طولانی استعلام‌‌‌‌‌ها از مشکلات چهارمحال و بختیاری در حوزه سرمایه‌گذاری گردشگری است که با همکاری‌های بین بخشی می‌توان این چالش را از میان برداشت. وی تصریح کرد: شورای برنامه‌‌‌‌‌ریزی و شورای حمایت قضایی در استان می‌تواند به تسهیل‌گری در حوزه گردشگری به‌ویژه در بخش گردشگری کشاورزی کمک کند. شالبافیان در ادامه با تاکید بر بهره‌‌‌‌‌گیری از ظرفیت هم‌‌‌‌‌افزایی دستگاه‌های مختلف برای بر‌‌گزاری رویدادهای گردشگری در چهارمحال و بختیاری، تصریح کرد: بر‌‌گزاری رویدادها پای گردشگران داخلی و خارجی را به این استان باز می‌کند و می‌توان از این ظرفیت در راستای جذب گردشگر بهره گرفت. وی افزود: تولید و انتشار محتوا در حوزه گردشگری چهارمحال و بختیاری و پخش آن در تمامی استان‌های کشور و همچنین بهره‌‌‌‌‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید محتوا به زبان‌های مختلف نیز در اولویت قرار گیرد. معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌‌‌‌‌دستی ابراز امیدواری کرد: چهارمحال و بختیاری به‌زودی میزبان یک رویداد گردشگری در سطح ملی یا بین‌المللی باشد.

سعید فیاضی در جلسه کمیسیون گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق شهرکرد با اشاره به اینکه رسالت این کمیسیون همکاری و همراهی با دستگاه‌های اجرایی مربوط برای تقویت حوزه گردشگری، صنایع‌‌‌‌‌دستی و کسب‌وکارهای وابسته به آن است، گفت: در این کمیسیون مسائل و مشکلات مرتبط با این حوزه‌‌‌‌‌ها بررسی و در حد توان برای حل آنها گام برداشته می‌شود.

رئیس کمیسیون گردشگری و کسب‌و کارهای وابسته اتاق شهرکرد، افزود: رفع مشکلات و فراهم‌کردن زمینه ارتقای زیرساخت‌های گردشگری استان و همچنین روش‌های تقویت بودجه‌بازاریابی و تبلیغات حوزه گردشگری از جمله مهم‌ترین مشکلات استان در حوزه گردشگری است. وی با بیان اینکه تقویت زیرساخت‌های گردشگری در چهارمحال و بختیاری مورد غفلت واقع شده‌است، یادآور شد: ضعف در زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، حمل‌ونقل هوایی، راه، امکانات رفاهی و سایر زیرساخت‌ها موجب‌شده تا گردشگری در این استان پر رونق نباشد.

فیاضی افزود: در چهارمحال و بختیاری در حوزه گردشگری آبی، طبیعت‌‌‌‌‌گردی، گردشگری سلامت، گردشگری غذا و...ظرفیت‌های بسیاری داریم؛ اما فراهم‌نبودن زیرساخت‌های گردشگری موجب‌شده تا نتوانیم از این ظرفیت‌ها در راستای جذب گردشگر استفاده کنیم. رئیس کمیسیون گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق شهرکرد با اشاره به اینکه تقویت زیرساخت‌های گردشگری باید اولویت اول استان باشد، گفت: تقویت زیرساخت‌های گردشگری نیاز به اعتبار دارد، بنابراین باید اعتبارات ملی در این حوزه افزایش پیدا کند.