ضرورت مبارزه با پوشاک قاچاق در فروشگاههای غیرمجاز اینترنتی
به گزارش «ایرنا» علیرضا رعنایی اظهار کرد: مبارزه با قاچاقکالا باید از مرزها انجام شود، اگرچه اقدامات فراوانی در این زمینه انجام شدهاست اما گاهی اوقات حجم زیادی از قاچاق یک نوع کالا از مرزها انجام میشود.
این مقام صنفی افزود: یکی از نگرانیهای فرهنگی و اقتصادی برای ما قاچاق پوشاک است، زیرا از یکسو، قاچاق پوشاک زمینه تهاجم فرهنگی را ایجاد میکند و از سوی دیگر به تولیدیهای داخلی ضرر میرساند. او تصریحکرد: اگرچه برخی از تولیدیهای پوشاک ضعیف عمل میکنند و کیفیت دوخت پایینی دارند، اما تعداد زیادی از آنها تولیداتی در سطح جهانی دارند که به دلیل ضعف در برندسازی هنوز نتوانستهاند جایگاه مناسبی در ایران و جهان پیدا کنند. با این و جود، برخی فروشگاههای غیرمجاز اینترنتی، فروش بالایی از پوشاک قاچاق دارند که مبارزه با این نوع کسبوکار، ضرورت دارد.
رعنایی بیانکرد: نظارت و بازرسی بر فروشگاههای دارای مجوز پوشاک سختگیرانه بوده و تا حدودی توانسته است در سالهای اخیر فرهنگ استفاده از پوشاک تولید ملی را بهبود بخشد، اما در مقابلفروشگاههایی وجود دارند که در محیط شبکههای اجتماعی به تبلیغ پوشاک قاچاق میپردازند.
دبیرهیاترئیسه اتاق اصناف ایران گفت: آنچه امروز باید به کمک دولت و بخشخصوصی انجام شود، آموزش قوانین و ضرورت قانونمداری در کسبوکار، به افرادی است که بدونتوجه به این اصول، به کسبوکارهای قانونی ضربه میزنند. از سوی دیگر، ضوابط قانونی برای راهاندازی و حفظ کسبوکارها نیز باید بهسرعت تسهیل و متناسب با نیاز جامعه شود. به گفته کارشناسان بزرگی بازار پوشاک ایران ۹میلیارد دلار است که ۵/ ۵میلیارد دلار آن در داخل تولید میشود و بقیه قاچاق است.