تداوم مشکل انبارش کالا

شماره روزنامه: ۵۶۰۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۲۱۵۲۰ بازرگانی

دنیای‌اقتصاد: رئیس اتاق بازرگانی اهواز گفت: مساله انبارش کالا در بندر امام‌خمینی‌(ره) هنوز حل نشده‌است و بیش از ۹۰‌درصد از انبارهای این بندر استراتژیک پر هستند. به گزارش اتاق بازرگانی اهواز شهلا عموری، با اشاره به مشکلات به‌وجود آمده در بحث تخلیه و بارگیری کالاها در بندر امام‌خمینی‌(ره) اظهار کرد: براساس بررسی‌های انجام‌شده در حال‌حاضر ظرفیت نگهداری انبارهای بندر امام‌خمینی‌(ره) در آستانه تکمیل‌شدن است و باید برای حل این مساله به‌سرعت تصمیم‌گیری شود.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز با بیان اینکه بیش از ۲/ ۲میلیون‌تن کالای اساسی در لنگرگاه بندرامام‌خمینی در انتظار تخلیه هستند، گفت: باید هرچه سریع‌تر کشتی‌هایی که در لنگرگاه این بندر معطل مانده‌اند تعیین‌تکلیف شوند و نسبت به تخلیه کالای آنها اقدام شود. عموری ادامه داد دستگاه‌های متولی و مسوول در این حوزه باید به‌سرعت نسبت به حل مشکلات مربوط به تخلیه و همچنین پهلوگیری کشتی‌ها در اسکله اقدام کنند؛ زیرا زمانبر‌شدن عملیات تخلیه و همچنین انبارش کالا در بندر مساله‌ای است که بسیار مشکل‌ساز خواهد شد. وی عنوان کرد: اگر عملیات تخیله انبارهای بندر امام‌خمینی‌(ره) و بارگیری کالای موجود در این انبارها به‌سرعت انجام شود، به‌سرعت می‌توان برخی از کشتی‌هایی که در لنگرگاه معطل هستند، وارد اسکله و آنها را تخلیه کرد.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز در پایان با اشاره به پیگیری‌های اداره‌کل بنادر و دریانوردی خوزستان برای تسریع در تخلیه و کاهش حجم انبارش کالا در بندر امام‌خمینی‌(ره) گفت: از دستگاه‌های متولی حمل‌ونقل بار و همچنین گمرک انتظار داریم هرچه سریع‌تر نسبت به رفع مشکلات پیش‌آمده در‌ترخیص کالاهای ورودی به این بندر اقدام کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن