علیمردان عظیمی، مدیر حقوقی صندوق مهررضا، درباره نحوه بخشش جرائم متعلقه وام‌گیرندگان از صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی توضیح داد: این وام‌گیرندگان مشمول بخشش ۸۰‌ درصد جرائم متعلقه خواهند شد. با توجه به وضعیت اقتصادی وام‌گیرندگان و تعداد اقساط معوقه در صورت سررسید گذشته نبودن وام آنها، به روز شدن وام باعث بخشودگی جرائم تاخیر به میزان ۸۰‌درصد و دریافت ۲۰‌درصد این جرائم می‌شود. 

به گفته او، خسارت پیش‌بینی شده وام‌های قرض‌الحسنه ۱۲‌درصد است که ۸۰‌ درصد این خسارت سالانه بخشوده و ۲۰‌درصد آن دریافت می‌شود، ۲۰‌درصدی که دریافت می‌شود به دلیل پرداخت حق‌الزحمه پرسنلی است که برای به روز کردن اقساط در موسسات خصوصی با صندوق مهررضا همکاری می‌کنند. 

وی تصریح کرد: در خصوص وام‌هایی که سررسید گذشته هستند، به عنوان مثال برای وامی‌ تا پایان سال‌۸۴ مهلت پرداخت تمام اقساط در نظر گرفته شده بود، اما در حالتی که وام‌گیرنده تعدادی از اقساط آن را پرداخت نکرده باشد، قادر است به تسویه حساب مبادرت ورزد و ۸۰‌ درصد جرایم آن بخشوده می‌شود.  عظیمی‌ استفاده‌کنندگان از بخشودگی ۸۰‌ درصدی جرایم را شامل دو دسته از وام‌گیرندگان عنوان کرد و افزود: وام‌گیرندگانی که تسویه حساب می‌کنند و یا وام‌گیرندگانی که به به روز کردن اقساط معوق اقدام می‌کنند، مشمول این بخشودگی می‌شوند. 

وی متذکر شد: با توجه به مصوبه شورای‌عالی اداری که اجازه ادغام سه‌صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی، توسعه اشتغال روستایی و تسهیل ازدواج در قالب صندوق مهررضا(ع) را صادر کرده است، تمامی ‌فعالیت‌های آنها در این صندوق انجام می‌پذیرد، فعالیت پرداخت وام ازدواج به دلیل آنکه هنوز صندوق تسهیل ازدواج فعالیت خود را آغاز نکرده بود، به عهده صندوق مهررضا خواهد بود.