بازرسی از مصنوعات طلای عرضه‎‌‌‌شده در سکوهای اینترنتی؛

۱۱۰ مصنوع طلای فاقد کد توقیف شد

شماره روزنامه: ۶۲۵۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۶۴۴۴۳ بازار پول و ارز

ایسنا: بازرسان استاندارد در جریان اجرای گشت مشترک در انبار یکی از سکوهای اینترنتی عرضه‌‌‌کننده طلا، مصنوعات طلای فاقد کد شناسایی را شناسایی و توقیف کردند. در این بازرسی که کارشناسان استاندارد به همراه نمایندگان تعزیرات، صمت و اتحادیه طلا انجام دادند، ۱۱۰ مصنوع طلای فاقد کد شناسایی توقیف و صورت‌جلسه و تعدادی از نمونه‌های دارای کد شناسایی نیز برای انجام آزمون عیارسنجی در آزمایشگاه‌های تایید صلاحیت شده پلمب شد.

۱۱۰ مصنوع طلای فاقد کد توقیف شد

مصنوعات شناسایی شده در این انبار، شامل گوشواره، دستبند، گردن‌بند، انگشتر، پلاک و پلاک داخل وکیوم‌(پارسیان) بوده است. بر اساس این گزارش، با افزایش ناگهانی و مستمر قیمت طلا و اقبال عمومی به سرمایه‌‌‌گذاری در این زمینه، اخیرا تعدادی از سایت‌‌‌ها و سکوهای اینترنتی اقدام به فروش انواع مصنوعات طلا می‌‌‌کنند که این امر ممکن است راه‌های تقلب را برای برخی سودجویان هموار کند؛ به همین منظور اداره کل استاندارد استان تهران با اجرای طرح کنترل بازار اقدام به نمونه‌‌‌برداری مصنوعات از این مراکز عرضه اینترنتی می‌‌‌کند.

پیش از این، نمونه‌‌‌برداری گسترده از مراکز عرضه مصنوعات طلا در سطح تهران و شهرستان‌های استان صورت می‌گرفت که به تازگی طرح مذکور در فروشگاه‌های اینترنتی نیز پیاده می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن