شماره روزنامه ۶۶۷۶
|

چرا غول‌های انرژی به دنبال تنوع‌بخشی به مسیرهای صادراتی برای دور زدن هرمز هستند؟

صنعت نفت از منطق «حداقل ذخیره، حداکثر کارآیی» وارد دوران «احتیاط» شده؛ ذخایر جهانی رو به کاهش است و غول‌های نفتی برای مسیرهای جایگزین هرمز رقابت می‌کنند؛ اما بر سر تقسیم هزینه اجماعی نیست. آیا جهان پیش از اتمام ذخایر، زمان کافی برای تکمیل این مسیرها دارد؟

همزمان با افت ذخایر انرژی صورت گرفت؛

اداره اطلاعات انرژی آمریکا (EIA) به‌دلیل افت ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت خام، بار دیگر پیش‌بینی خود را درباره قیمت نفت در سال‌های ۲۰۲۶ و ۲۰۲۷ افزایش داد.

اخبار بازار نفت روزنامه شماره ۶۶۳۶

    شنبه، ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
  • حفظ جریان مستمر عرضه نفت ایران به بازار چین به اندازه قیمت فروش اهمیت دارد

    روزنامه شماره ۶۶۳۶

    چین به دنبال بشکه‌های نفتی جایگزین

    پالایشگاه‌های مستقل چین در پی‌کاهش دسترسی به محموله‌های نفت ایران و ریسک تحریم و حمل‌ونقل، به نفت عراق و برزیل روی آورده‌اند. این تغییر رویکرد لزوما به معنای کنارگذاشتن نفت ایران نیست و می‌توان آن را تلاشی برای تنوع‌بخشی به منابع تامین خوراک ارزیابی کرد.
  • افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

    مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.
  • فرصت نفتی برای ایران

    یک تحلیلگر بین‌المللی نفت و انرژی گفت: برداشت گسترده آمریکا و کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی از ذخایر راهبردی در پی اختلال تنگه هرمز، ذخایر نفت آمریکا را به پایین‌ترین سطح در چهار دهه اخیر رسانده و این موضوع، آسیب‌پذیری واشنگتن را آشکار کرده و فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات ایجاد کرده است.
۱