شماره روزنامه ۶۱۳۰
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۱۳۰ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۶۱۳۰

  • چرا هوش مصنوعی هسته‌ای می‌شود؟

    دنیای اقتصاد: اگر در سن خاصی باشید، عبارت انرژی هسته‌ای احتمالا تصاویری از نیروگاه‌های در حال ذوب شدن، ویران‌شهری از ضایعات درخشان رادیواکتیو، معترضان و دیگر صحنه‌های ناخوشایند آخرالزمانی از یک ویران‌شهر را در ذهن‌تان تداعی می‌کند. حقیقت این است که شهرت انرژی هسته‌ای از دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ بیشتر به خاطر فروپاشی‌های هسته‌ای در جزیره سه مایلی در پنسیلوانیا و چرنوبیل در اوکراین - که در آن زمان بخشی از اتحاد جماهیر شوروی بود- به‌طور ناعادلانه‌ای خدشه‌دار شده است.
  • همکاری فرانسه و بلژیک در تحقیقات علیه تلگرام

    ایسنا: دفتر دادستانی پاریس از همکاری بازرسان فرانسوی و بلژیکی برای پیگیری اقدام علیه تلگرام و پاول دوروف، مدیرعامل این شرکت پیام‌رسان خبر داد. پولیتیکو در گزارشی نوشت: «دادستان فرانسوی در حال حاضر سرگرم بررسی اتهامات علیه این غول فناوری روس‌تبار است که شامل همدستی در مدیریت یک پلتفرم آنلاین برای فراهم کردن معامله غیرقانونی در گروه جرایم سازمان یافته و امتناع از همکاری با مقامات مجری قانون است.»
  • تاکنون درباره میزان واقعی بودن بسته‌های اینترنت تخلفی مشاهده نشده است

    ایرنا: سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات درباره وضعیت بررسی واقعی بودن بسته‌های اینترنت، گفت: «این بررسی در حال انجام است و تاکنون نتایج حاصله تخلفی از سوی اپراتورها را نشان نداده است. هرچند اگر در هر مرحله تخلفی مشاهده کنیم با اپراتور برخورد خواهیم کرد.» پیش‌تر ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اعلام کرده بود که گلایه برخی از کاربران درباره واقعی بودن حجم بسته‌های اینترنت و تمام شدن آنها بیش از موعد، در دست بررسی کارگروهی در سازمان تنظیم مقررات است و نتیجه آن به مردم اعلام می‌شود.
  • دفع حمله سایبری بات‌ها وارده از ۱۷۴ کشور دنیا

    ایسنا: مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه اخیرا با حجم زیادی از حملات سایبری مواجه هستیم که از نقاط مختلف دنیا توزیع شده است، اعلام کرد که به‌طور مثال اخیرا حملاتی از ۱۷۴ کشور دنیا به ما انجام شد که نشان می‌داد حمله مربوط به بات‌هاست. بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، درباره حملات سایبری اظهار کرد: «حملات سایبری همیشه بوده و در فضای سایبری وجود داشته و در ایران نیز وجود داشته است، اما در مواقعی این حملات زیاد می‌شوند.»
  • وزیر پیشین ارتباطات: سیاست فیلترینگ نیازمند بازنگری است

    سیتنا: وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: «در حال حاضر اکثر افراد جامعه به فیلترشکن دسترسی دارند و علت آن این است که به‌جای سایت‌های مستهجن، پلتفرم‌های اساسی فیلتر شده و این موضوع ضد فلسفه فیلترینگ است. احمد معتمدی‌ پیرامون پیگیری موضوع رفع فیلترینگ اظهار کرد: «دولت در رفع فیلترینگ اثرگذار است، اما اختیار این تصمیم به دست شورای عالی فضای مجازی است.»
  • بازبینی پلی‌استور گوگل به تعویق افتاد

    مهر: قاضی دادگاهی در ایالت کالیفرنیا درخواست گوگل برای توقف موقت دستور بازبینی کلی فروشگاه پلی‌استور را تا یکم نوامبر ۲۰۲۴ قبول کرد. به گزارش رویترز، به این ترتیب مشتریان وقت کافی برای انتخاب شیوه دانلود نرم‌افزار خواهند داشت.
  • ژاپن سبک‌ترین لپ‌تاپ جهان را ساخت

    مهر: شرکت ژاپنی فوجیتسو لپ‌تاپ FMV Zero Lifebook WU۵/J۳ را به عنوان سبک‌ترین لپ‌تاپ ۱۴ اینچی دنیا معرفی کرد که جنس بدنه آن از فیبر کربنی است. این دستگاه فقط ۶۳۴ گرم وزن دارد و برای افراد حرفه‌ای ساخته شده است که نیاز دارند در حال حرکت از آن استفاده کنند. این محصول ترکیبی از ویژگی‌های قابل‌حمل بودن، عمر طولانی و قابلیت‌های هوش مصنوعی را در خود دارد تا تقاضا برای لپ‌تاپ‌های رده‌بالا برای محل کار و سفر را تامین کند. این دستگاه در مقابل افتادن، شوک‌های ناگهانی و فشار مقاوم است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر