شماره روزنامه ۶۱۰۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۷۸ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۶۰۷۸

  • آینده اینترنت با وزیر پیشنهادی

    دنیای اقتصاد: درحالی‌که موج جدیدی از مطالبات برای رفع فیلترینگ شکل گرفته، ستار هاشمی به‌عنوان وزیر ارتباطات دولت چهاردهم به مجلس معرفی شده است. فعالان این حوزه با اینکه انتخاب او را برای اکوسیستم اقتصاد دیجیتال مناسب می‌‌دانند، اما معتقدند که برای رفع فیلترینگ فقط حضور او در وزارت ارتباطات تعیین‌کننده و کافی نیست، بلکه کل کابینه دولت باید برای این مهم مصمم باشند.
  • تبدیل تلگرام به مرکز عضوگیری گروه‌های افراطی انگلیس

    ایسنا: گروه‌های برتری‌طلب سفیدپوست در انگلیس از آشوب‌های اخیر به عنوان فرصتی برای عضوگیری استفاده کرده و تلگرام را به محل ترویج تئوری‌های توطئه و تحریک به خشونت تبدیل کرده‌اند.
  • ارتش اوکراین سگ‌های روباتیک را استخدام می‌کند

    مهر: به زودی سگ‌های روباتیک جایگزین سربازان در خط مقدم درگیری‌های اوکراین می‌شوند و ماموریت‌های خطرناکی مانند جاسوسی از سنگرهای روسیه یا ردیابی مین‌ها را انجام می‌دهند. به گزارش اینترستینگ انجینرینگ، یک مدل از این روبات به نام BAD One در یک موقعیت افشا نشده، نمایش داده شد و در پاسخ به دستورات ایستاد، خیز برداشت، دوید و جهید. به نظر می‌رسد روبات‌های مذکور کمک حال ارتش اوکراین شوند که اکنون با کمبود نیروی انسانی روبه‌رو است. این ابزارهای پیشرفته که تقریبا غیرقابل ردیابی هستند از تصویربرداری گرمایی برای بررسی سنگرها و ساختمان‌های دشمن در مناطق جنگی استفاده می‌کنند.
  • رونمایی شرکت چینی از فناوری شارژ ابر سریع

    ایسنا: فناوری شارژ فوق سریع شرکت ریلمی چین قادر است یک باتری را تنها ظرف ۵ دقیقه ۱۰۰ درصد شارژ کند. کارشناسان این صنعت بر این باورند که این فناوری جدید می‌تواند تلفن‌های همراه را در کمتر از ۳ دقیقه از صفر درصد به ۵۰ درصد شارژ برساند.
  • یک ایرانی از ایکس شکایت کرد

    مهر: یک مدیر ایرانی ارشد سابق ایکس به دلیل عدم پرداخت پاداش خود از این شرکت شکایت کرده است. به گزارش انگجت، امید کردستانی که از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ مدیر اجرایی توییتر بود و تا زمانی که ایلان ماسک در سال ۲۰۲۲ آن را تملک کرد، در هیات‌مدیره حضور داشت از پلتفرم ایکس به دلیل ۲۰ میلیون دلار سهام که شرکت از پرداخت آن خودداری می‌کند، شکایت کرده است.
  • ارتباطات ثابت در زمان قطعی برق بسیار پایدارتر است

    مهر: رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه سایت‌های اپراتورهای سیار توان ارائه سرویس تا دو ساعت بدون برق را دارند، اعلام کرده که ارتباطات ثابت در زمان قطعی برق پایدارتر است. امیر لاجوردی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «طی ماه‌های گذشته ۲۰ میلیون آمپر ساعت باتری به شبکه اضافه شده است، اما باید توجه داشت که سایت‌های اپراتورهای سیار به‌طور متوسط توان ارائه سرویس تا دو ساعت بدون برق را دارند و پس از آن کیفیت ارتباطی تحت تاثیر قرار می‌گیرد.» وی افزود: «شاخص‌ها نشان می‌دهد که ارتباطات ثابت در زمان قطعی برق بسیار پایدارتر است.»
  • کمک به افزایش سرمایه صندوق نوآوری مشمول اعتبار مالیاتی می‌شود

    مهر: با تصویب هیات وزیران، کمک به افزایش سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی مشمول اعتبار مالیاتی می‌شود. محمدصادق خیاطیان، رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری با اعلام این خبر افزود: «بر اساس بند ب ماده ۹۹ قانون برنامه هفتم پیشرفت، در راستای تقویت نظام تامین مالی نوآوری، کمک به افزایش سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی یا سرمایه‌گذاری مشترک با مدیریت صندوق، به عنوان مصادیق جزء (۲) بند «ت» ماده (۱۱) قانون جهش تولید دانش‌بنیان محسوب می‌شود.» وی ادامه داد: «بر همین اساس و بر اساس مصوبه هیات وزیران، کمک به افزایش سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی یا مشارکت در انجام طرح‌هایی که با مدیریت این صندوق انجام می‌شود، (موضوع ماده ۹۹ برنامه هفتم پیشرفت) مشمول اعتبار مالیاتی می‌شود.»
  • حسین افشین امروز در معاونت علمی و فناوری مستقر می‌شود

    مهر: حسین افشین با برگزاری مراسم تکریم و معارفه امروز در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری مستقر می‌شود. مراسم تکریم و معارفه معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور امروز(سه‌شنبه ۲۳ مردادماه) برگزار می‌شود. در این مراسم از زحمات روح‌الله دهقانی‌فیروزآبادی تقدیر و حسین افشین به صورت رسمی به عنوان معاون علمی دولت چهاردهم معارفه خواهد شد. حسین افشین ۲۰ مرداد با حکم مسعود پزشکیان به عنوان معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در دولت چهاردهم منصوب شد. افشین متولد ۱۳۵۹، دارای دکترای مهندسی مکانیک و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف است. ریاست پژوهشکده علوم و فناوری‌های انرژی، آب و محیط‌زیست دانشگاه صنعتی شریف، معاونت زیربنایی و امور تولیدی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و قائم‌مقامی معاونت دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف از جمله سوابق اجرایی وی است.
  • هوش مصنوعی برای کاربران گوگل‌میت یادداشت می‌کند

    مهر: به زودی قابلیتی به نام «برای من یادداشت کن» (Take notes for me) در گوگل‌میت‌ ارائه می‌شود که دسترسی به تنظیمات ادمین جدید را به‌طور پیش‌فرض فراهم می‌کند. این قابلیت مجهز به هوش مصنوعی است. به گزارش صفحه ورک اسپیس آپدیت گوگل، برای من یادداشت کن یک ویژگی مبتنی بر هوش مصنوعی است که به‌طور خودکار هنگام برگزاری جلسات کاربر یادداشت برمی‌دارد. قبل از عرضه این ویژگی برای کاربران، ادمین‌ها می‌توانند تعیین کنند آیا کاربران می‌توانند از قابلیت یادداشت‌برداری هوش مصنوعی با تنظیمات کنسول ادمین جدید استفاده کنند یا خیر. این ویژگی در کنسول ادمین فعال می‌شود.
  • تهدید فیلترینگ تلگرام در ترکیه

    ایسنا: اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات ترکیه (BTK) با اشاره به وجود محتوای غیرقانونی مانند قاچاق مواد مخدر، فحشا، قمار و کودک‌آزاری در تلگرام، بیش از هزار اخطار به این اپلیکیشن پیام‌رسان ارسال کرده است. با وجود اخطارهای متعددی که به دفتر مرکزی تلگرام در انگلیس ارسال شده، ترکیه هیچ پاسخی دریافت نکرده و این امر احتمال ممنوعیت تلگرام را در ترکیه افزایش داده است. ترکیه با حدود هشت میلیون کاربر فعال تلگرام ممکن است این اپلیکیشن را مانند اینستاگرام فیلتر کند. تلگرام متهم شده است که کانال‌های آن آزادانه به فعالیت‌های غیرقانونی نظیر قاچاق مواد مخدر، فحشا و کودک‌آزاری مشغول هستند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر