روی خط
در حوزه شهر الکترونیکی و بانکداری الکترونیکی نقطه ضعف فعالیتهای انجام شده و ارائه خدمات الکترونیکی جزیرهای عمل کردن است و این که در نگاه کلان یکپارچهسازی اتفاق نیفتاده است.
سرانه کارتهای الکترونیکی در دنیا دو برابر ایران
در حوزه شهر الکترونیکی و بانکداری الکترونیکی نقطه ضعف فعالیتهای انجام شده و ارائه خدمات الکترونیکی جزیرهای عمل کردن است و این که در نگاه کلان یکپارچهسازی اتفاق نیفتاده است. مدیر کل آموزش و بهبود مدیرت بانک کشاورزی با تاکید بر توسعه خدمات بانکداری در شهر و بانکداری الکترونیکی گفت: در حال حاضر در کشورهایی که به استانداردهای مطلوب این بخش رسیدهاند هر فرد دو کارت اعتباری(credit) یا کارت بدهی(Debit) دارد، ولی سرانه کارت الکترونیکی در کشورمان در حد متوسط و به یک کارت محدود است. به گزارش ایلنا، داریوش رشیدی با تاکید بر توسعه بانکداری الکترونیکی و اینکه باید خود را به استاندارهای جهانی نزدیک کرد، گفت: یکی از مزایای شهرالکترونیکی ایجاد نظام بانکداری یکپارچه، ارتباطات بین بانکی، ارتباط آنلاین (online) بین مشتریان و بانک، انتقال پول، انتقال حواله و انجام کار بانکی به صورت اینترنتی است. عضو کمیته علمی دومین کنفرانس شهر الکترونیکی از بانک کشاورزی به عنوان نخستین بانک در راهاندازی سامانه بانکداری متمرکز (Core Banking) یاد کرد و گفت: بانک کشاورزی از جمله بانکهایی است که برای هر کشاورز یک کارت الکترونیکی کشاورزی طراحی کرده و استراتژی خود را بر پایه توسعه فنآوری رقم زده و نیروی انسانی و کارکنان خود را بر اساس آموزشهای نوین بانکداری تربیت نموده و آموزش میدهد.
مدیرکل آموزش و بهبود مدیریت بانک کشاورزی با اشاره به اینکه فعالیتهای خوبی در حوزه شهر الکترونیکی و بانکداری الکترونیکی انجام شده، گفت: در حوزه شهر الکترونیکی و بانکداری الکترونیکی نقطه ضعف فعالیتهای انجام شده و ارائه خدمات الکترونیکی جزیرهای عمل کردن است و این که درنگاه کلان یکپارچهسازی اتفاق نیفتاده است.
وی در ادامه برگزاری دومین کنفرانس شهر الکترونیکی را یک فرصت برای بانکداری الکترونیکی قلمداد کرد و افزود: این کنفرانس میتواند برای تحقق بانکداری الکترونیکی با خدمات نوین بانکی و ایجاد بستر یکپارچه بانکی، دستاوردها و تجارب ارزشمندی داشته باشد.
ارسال نظر