عصبانیت هند از افشاگری دورسی درباره سانسور
این درحالی است که دولت هند پیش از این منکر سانسور آنلاین شده و اعلام کرده بود که تنها هدفش، محدود کردن انتشار اطلاعات غلطی است که مخل آرامش و امنیت هستند.
دورسی همچنین به فشار مشابه دولتهای ترکیه و نیجریه اشاره کرد که طی سالهای اخیر، در مقاطع مختلف، دسترسی به توییتر را محدود و سرانجام، محدودیتهای مذکور را برطرف کرده بودند. موسس توییتر گفت: ترکیه خیلی شبیه هند است و ما درخواستهای زیادی از سوی ترکیه داشتیم. ما در دادگاههای ترکیه مبارزه کرده و اغلب برنده شدیم اما آنها مدام ما را تهدید به تعطیلی میکردند. دورسی افزود: وضعیت در نیجریه به شکلی بود که توییتر حتی نتوانست کارمندی در این کشور داشته باشد.
دولت نارندرا مودی، نخستوزیر هند، در واکنش به این اظهارات، صحبتهای دورسی را دروغ آشکار خواند. راجیو چاندراسخار، معاون وزیر فناوری اطلاعات هند، در پستی در توییتر، با انتقاد از اظهارات دورسی گفت: هیچ کس به زندان نرفت و توییتر هم تعطیل نشد. رژیم توییتر دورسی با پذیرفتن حاکمیت قانون هند مشکل داشت.
اظهارات مدیرعامل سابق توییتر، توجه گستردهای را جلب کرد؛ زیرا برای شرکتهای جهانی که در هند فعالیت دارند، انتقاد علنی از دولت این کشور، غیرمعمول است. شرکت چینی شیائومی سال گذشته در یک پرونده قضایی اعلام کرده بود سازمان جرایم مالی هند، مدیران این شرکت را به خشونت فیزیکی تهدید کرده است، اما این سازمان، چنین موضوعی را تکذیب کرد.
بر اساس گزارش رویترز، معاون وزیر فناوری اطلاعات هند گفت: دورسی و تیمش، مکررا قانون هند را نقض کردهاند. وی از ماسک نام نبرد، اما افزود: توییتر از ژوئن سال ۲۰۲۲، تابع قوانین این کشور بوده است. از سال میلادی گذشته، توییتر در قراردادی به ارزش ۴۴ میلیارد دلار توسط ایلان ماسک خریداری شده است.