کاهش زمان ارزیابی شرکتهای دانش بنیان از ۳ماه به یک ماه
وی با تاکید بر اینکه بنا داریم طی مدت یک ماه تا ۴۰ روز اقدام به بررسی شرکتها کنیم تا در پروسه دانشبنیانی قرار بگیرند، گفت: شرکتها بر اساس ۳ معیار «تولید محصول دارای سطح فناوری بالا»، «میزان تسلط بر تولید» و «تولید یا ارائه خدمات بر اساس تحقیق و توسعه» مورد بررسی قرار میگیرند. رئیس مرکز شرکتها و موسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری با بیان اینکه معاونت علمی و فناوری محل هماهنگی و ارزیابیهای شرکتهای دانشبنیان است، گفت: اکنون در وضعیتی هستیم که برخی حوزهها مثل کشاورزی و بهداشت فرآیند اخذ مجوز طولانی دارند و همین موضوع در توسعه بازارشان تاثیر گذاشته است.
وی اضافه کرد: ما در معاونت علمی و فناوری درصدد هستیم با همکاری وزارتخانهها روند اخذ مجوز در این دو حوزه را تسریع کنیم تا محصولاتشان به بازار برسد. همچنین حوزه نفت، گاز و پتروشیمی هم باید بازارهایشان را به روی شرکتهای دانشبنیان باز کنند.
رئیس مرکز شرکتها و موسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری تاکید کرد: ما در معاونت علمی از دستگاههای دولتی کمک میخواهیم که موانع را کم کنند و از آن طرف این همکاریها را ارزیابی میکنیم که بتوانیم بررسیهایمان را به رهبری و رئیسجمهور گزارش دهیم. اسدیفرد خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که همه را به همکاری بطلبیم؛ ما در معاونت علمی هماهنگکننده هستیم و فعالیتهایی را هم باید مستقیما انجام دهیم.