روز شنبه اندی استون، مدیر بخش سیاست ارتباطات فیس‌بوک در توییتی اعلام کرد: انتقادات به عدم انتشار این گزارش ناعادلانه است و سعی کرد پیچیدگی‌های بررسی پربازدیدترین‌ها را توضیح دهد. او در این باره نوشت: رسانه‌های خبری درباره فوت پزشکی اهل جنوب ایالت فلوریدا گزارشی نوشتند. هنگامی که پزشکی قانونی دلیل مرگ وی را اعلام کرد، نشریه شیکاگو تریبیون آپدیتی به گزارش اصلی خود افزود اما نیویورک تایمز این کار را نکرد. آیا کار درستی است که گزارش تایمز را به دلیل انتشار اخبار جعلی درباره کووید-۱۹ حذف کرد؟ استون در ادامه افزود: البته نه. هیچ‌کس چنین حرفی نمی‌زند و من هم نمی‌گویم. اما همین شرایط نشان می‌دهد تعیین اخبار جعلی چه کار سختی است.

به گفته استون دلیل فیس‌بوک برای عدم انتشار گزارش مذکور، ایجاد اصلاحاتی در سیستم بررسی گزارش‌ها بود. البته او درباره ماهیت اصلاحات توضیح بیشتری نداده و فقط لینک گزارش پربازدیدترین محتوا در سه ماه نخست را منتشر کرده است. فیس‌بوک در ۱۸ آگوست گزارشی درباره پربازدیدترین محتوا در بازه آوریل تا ژوئن ۲۰۲۱ میلادی (‌سه ماهه دوم سال جاری میلادی) منتشر کرد. این گزارش تصویر بهتری از شرکت نشان می‌داد و طی آن اعلام شده بود پر بازدید‌ترین محتوا در این بازه یک پازل کلمات است. دومین محتوای پر بازدید فیس‌بوک نیز پستی بود که از کاربرانی با بیش از ۳۰ سال سن می‌خواست تا اگر جوان‌تر به نظر می‌رسند، تصویری از خود منتشر کنند.

همچنین طبق گزارش سه ماهه دوم فیس‌بوک، پربازدیدترین دامنه‌ها نیز یوتیوب، یونیسف، اسپاتیفای و سی‌بی‌اس‌نیوز بوده‌اند. میان ۱۰ لینک پر بازدید در فیس‌بوک یک گیف از بچه گربه‌ها و صفحه پاسخگویی یونیسف برای واکنش به بحران کووید-۱۹ هند نیز دیده می‌شود. هنوز مشخص نیست چرا فیس‌بوک تصمیم گرفته گزارش‌هایی از محتوای پر بازدید خود منتشر کند اما انتقادات درباره شیوه کنترل اخبار جعلی در این شبکه اجتماعی افزایش یافته است. جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا نیز از فیس‌بوک و شبکه‌های اجتماعی دیگر خواسته اقدامات بیشتری برای مقابله با اخبار جعلی و محتوای گمراه‌کننده مربوط به واکسن‌های کووید-۱۹ انجام دهند.