جدیدترین اطلاعات از قابلیتهای پیکسل ۶ پرو گوگل
طبق اطلاعات منتشر شده، گوگل امسال رونمایی از دو گوشی پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو را دستور کار دارد. هنوز جزئیاتی درباره ابعاد و اندازه این دو گوشی منتشر نشده، اما قاعدتا مدل پرو باید کمی بزرگتر باشد و گفته میشود که اندازه آن تقریبا با گلکسینوت ۲۰ اولترا برابری خواهد کرد. همچنین در تصاویر منتسب به پیکسل۶، مشاهده میشود که در قسمت پشتی بدنه، از یک نوار در رنگهای مشکی، سبز و قرمز استفاده شده و در زیر آن، سیستم دوربین افقی دستگاه تعبیه شده است. به گفته گوگل، سنسورها و لنزهای دوربین این دو گوشی به نسبت قبل ارتقا یافته و به دلیل بزرگ بودن بیش از حد اندازه سنسورها، امکان قرار دادن آنها در طراحی مربعی شکل نبود. استفاده از این سنسورهای بزرگ باعث شده برآمدگی محسوسی در قسمت پشتی بدنه ایجاد شود و وقتی گوشی روی میز قرار میگیرد، قسمت بالایی گوشی کمی بالاتر از قسمت پایینی آن قرار میگیرد. همچنین، رنگبندی مدلهای پرو به گونهای است که اختلاف رنگها(مشکی، آبی و نارجی) در دو طرف ماژول دوربین، کمتر به چشم میآید و از طراحی مشکی براقتر نیز برای محل قرارگیری سنسورهای دوربین استفاده شده است. همانطور که مشاهده میکنید، پیکسل۶ از طراحی ماژول دوربین مات بهره میبرد.
با این حال، در ساخت هر دو مدل از بدنهای شیشهای استفاده شده و لبههای کناری نمایشگر نیز به صورت منحنی طراحی شدهاند. همچنین دوربین سلفی این دو گوشی نیز از قسمت کناری به قسمت میانی نمایشگر منتقل شده است.
گوگل هنوز حرفی درباره اندازه سنسور و دوربین این گوشیها نزده اما ریک استرلوه، مدیر سختافزار گوگل پیشتر اعلام کرد کرد که دوربین اصلی پیکسل۶ به گونهای طراحی شده که میتواند تا ۱۵۰ درصد نور بیشتر را در مقایسه با مدل قبلی این شرکت جمعآوری کند. از طرفی، در هر دو مدل از سنسور اولتراواید استفاده شده و مدل پرو نیز از لنز تلهفتو با قابلیت زوم اپتیکال ۴ برابری بهره میبرد. جدا از ارتقای عملکرد دوربین، پیکسل۶ و پیکسل۶ به لطف برخورداری از سیستم روی تراشه تنسور، از قابلیت پردازش تصویری بهتری نیز برخوردار خواهند بود. استرلوه عنوان کرد که تغییرات جدید در دوربین این گوشیها، منجر به ارائه ویدئوها و تصاویری واضحتر و ثبت عکسهایی بهتر از سوژههای در حال حرکت خواهد شد.
گوگل همچنین تغییراتی را در نرمافزار تشخیص صدای خود اعمال و آن را تحت عنوان پلتفرمی جدید به نام SPDA معرفی کرده است. این پلتفرم به اپلیکیشنها اجازه میدهد تا از ظرفیتهای تراشه تنسور برای بهرهمندی از قابلیتهای تشخیص صدا در حد یک دیتاسنتر استفاده کنند. برای مثال، با کمک تراشه تنسور، دستگاه میتواند همزمان فایل صوتی را پیاده کرده و ترجمه آن را نیز بدون استفاده از ظرفیتهای کلاد برای پردازش، ارائه دهد. هنوز جزئیات دقیقی درباره سرعت کلاک و هستههای پردازنده اصلی و پردازنده گرافیکی و همچنین حافظه رم و طول عمر باتری این دو دستگاه منتشر نشده است. اما استرلوه اعلام کرد که گوگل از خواستهها و نیازهای کاربران آگاه است و محصولی با قابلیتهایی بیشتر را در اختیارشان قرار خواهد داد. از دیگر ویژگیهای این دو گوشی، پشتیبانی آنها از فناوری ۵G است اما اطلاعاتی درباره نوع مودم ۵G بهکار رفته در این دو محصول ارائه نشده است.