فروش اکانتهای بازی مسروقه در بازار یک میلیارد دلاری
هر اکانتی بهطور متوسط ۲۰۰ تا ۲۵۰ دلار به فروش میرود. به گفته ترویا، آنها نمیتوانند پاسخگوی تقاضا برای برخی از اکانتها باشند و آنها را مجددا به افرادی میفروشند که متقاضی بازی با آن اکانت هستند اما تمایل ندارند ۱۰۰ ساعت وقت صرف کنند تا به مرحله مورد نظرشان در بازی برسند.
فورت نیت یک مبارزه جنگ تا مرگ کارتونی که در آن گیمرها برای اسلحه و منابع با یکدیگر مبارزه میکنند، از زمان راهاندازی در سال ۲۰۱۷ به یک پدیده جهانی تبدیل شده و بیش از ۳۵۰ میلیون کاربر عضو دارد.
سرقت اکانت مشکل رایجی در میان سایتهای شبکه اجتماعی و بازی است اما اکانتهای بازی بهدلیل آیتمهای مجازی که دارند، ارزشمندتر هستند. در حالی که شرکت «اِپیک گیمز» که سازنده فورت نیت است، فروش اکانتها را ممنوع کرده اما برخی از کاربران با تخطی از این سیاست، اکانت خود را به فروش میرسانند و سپس از این شرکت برای بازیابی آن درخواست میکنند.
اپیک اعلام کرده که از فناوری مانند کپچا، بررسی آیپی و هوش مصنوعی برای شناسایی تهدیدها در لحظه استفاده میکند.
این شرکت رویکرد پیشرفتهای را برای محافظت از کاربران بازی در پیش گرفته و تلاشها برای ورود غیرقانونی به اکانتها را مسدود کرده و برای تضمین امنیت اکانتهای در معرض خطر بهطور اتوماتیک اقدام میکند. شرکت نایت لایت که به شرکتها برای شناسایی آسیبپذیرهای امنیتیشان کمک میکند، در تهیه گزارش خود با توزیعکنندگان و فروشگاههای غیرقانونی که اکانتهای بازی را میفروشند گفتوگو کرده است.
توزیعکنندگان هزاران اکانت را در سرویسهایی مانند تلگرام و دیسکورد عرضه میکنند و وب سایتهای غیرقانونی این اکانتها را به فروش میگذارند و فروش روزانه اکانتهای فورت نیت برای یک فروشنده تا ۲۰ هزار دلار درآمد دارد.
به گفته مدیر نایت لاین، اکانتهای هک شده بازیهای محبوب دیگری مانند رابلاکس، ماین کرفت مایکروسافت، ران اسکیپ جگس محبوب هستند و این چهار بازی حدود ۷۵۰ میلیون دلار از فروش سالانه اکانتهای بازی مسروقه را تشکیل میدهند. بهنظر میرسد که سه بازی رابلاکس، ماین کرفت و ران اسکیپ سودآورتر هستند.
براساس گزارش بلومبرگ، همه این بازیها بهدلیل قرنطینهای که در بهار برای مقابله با شیوع ویروس کرونا وضع شد، محبوبیت بیشتری پیدا کردند، زیرا افراد بیشتری زمان بیشتری برای بازی صرف کردند و به خرید اکانتهای هکشده پرداختند.