انتقاد یک فعال اقتصادی از روند آهسته توسعه زیرساختهای آیتی
با وجود این اگر تصمیمگیران و بخش خصوصی بتوانند بسترهای مناسب را برای توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور فراهم کنند، ایران میتواند در منطقه خاورمیانه یکی از سرآمدان اقتصاد دیجیتال شود. وی درباره مشکلات و چالشهای پیش روی کسب و کارهای اینترنتی در سال ۹۸ گفت: افزایش نرخ ارز و مهم تر از آن بیثباتی اقتصاد، مهمترین مشکل و تامین نیروی کار متخصص، مهمترین چالش پیش روی کسب و کارهای اینترنتی در سال ۹۸ است. بسیاری از فارغالتحصیلان حوزه فناوری اطلاعات و رشتههای مرتبط، به دلایل اقتصادی پس از اتمام تحصیل به کشورهای اروپایی مهاجرت کرده و ادامه این روند ایران را با بحران رو به رو خواهد کرد.
عباسزاده در پاسخ به این سوال که آیا تا کنون با استارتآپها همکاری داشتهاید، گفت: بله؛ پروژه موفق «بیار» نتیجه همکاری ما با استارتآپها است که بسیار به توسعه آن امیدواریم. شبکه اجتماعی خرید و فروشگاه آنلاین بیار برای کمک به اقتصاد خردهفروشی راهاندازی شد. این پلتفرم نوعی واسطه میان ارائهدهنده محصول (سوپرمارکتها) و مشتریان بوده و هم اکنون بیش از ۴۰۰ فروشگاه در تهران عضو این شبکه هستند. مدیرعامل شرکت هوش و دانش سپهر با اشاره به تاریخچه و زمینه فعالیت این شرکت گفت: شرکت هوش و دانش سپهر در سال ۱۳۸۷ بهعنوان یک شرکت دانشمحور با هدف تولید و توسعه نرمافزارهای بانکداری در حوزه مدیریت ریسک تشکیل شد، سپس فعالیتهای آن به حوزههای دیگر طراحی و تولید نرمافزار گسترش یافت.
عباسزاده با بیان اینکه نخستین پروژه خود را در بانک ملت اجرا کردیم، افزود: سیستم تسهیلات، سیستم سَمات به منظور ارسال اطلاعات بانکها به بانک مرکزی، سیستم ذینفع واحد از جمله مهمترین پروژههای شرکت هوش و دانش سپهر در ادوار مختلف است. هم اکنون چهار بانک از خدمات شرکت استفاده میکنند. مدیرعامل شرکت هوش و دانش سپهر با اشاره به همکاری این شرکت با شرکت مشاوره رتبهبندی اعتباری ایران گفت: شرکت مشاوره رتبهبندی اعتباری ایران در آبان ماه ۱۳۸۵ با حمایت وزارت امور اقتصادی و دارایی، نظارت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مشارکت کلیه بانکهای کشور و برخی از شرکتهای بزرگ بیمه و لیزینگ به منظور اعتبارسنجی شهروندان تاسیس شد. در سال ۱۳۹۷ ضمن عقد قرارداد با این شرکت به منظور توسعه زیرساختهای آن، سبد محصولات یا خدمات خود را کاملتر کردیم.
ارسال نظر