بازار از لنز «دنیای اقتصاد»

شاسی بلند محبوب سایپا گران شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۸۳۳۶۲ بازارها

چانگان در ایران به عنوان یکی از برندهای محبوب خودرو شناخته می‌شود. قیمت این خودروها در بازار و نمایندگی ایران بررسی شده است.

شاسی بلند محبوب سایپا گران شد

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ چانگان به عنوان یک گزینه خوب برای خریداران خودرو در ایران، ترکیبی از کیفیت، قیمت مناسب و امکانات خوب را ارائه می‌دهد. این خودروها طراحی مدرن و جذاب دارند و فضای داخلی و تجهیزات ایمنی قابل‌قبولی را نیز در اختیار علاقه مندان خود می‌گذارند.

در بازار خودروی امروز ۵ خرداد خودروی چانگان مدل CS ۳۵ پلاس تیپ ۳ تولید ۲۰۲۳ با ۳۰میلیون تومان افزایش نسبت به روز قبل با قیمت ۱,۹۳۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان معامله شد.

مدل CS ۳۵ پلاس تیپ ۲ این خودرو نیز ۲۰میلیون تومان گران تر شد و ۱,۸۷۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان قیمت خورد.

روز گذشته شرکت سایپا قیمت جدید چانگان CS۵۵ پلاس ویژه خرداد ماه ۱۴۰۴ را ۲,۲۶۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان اعلام کرد. قیمت شرکتی این خودرو ۵۰۹ میلیون تومان افزایش یافت.

قیمت باقی مدل های چانگان نسبت به روز گذشته ثابت مانده و تغییری نکرده اند.//

قیمت چانگان

 

 

 

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن