سخنگوی انجمن صنفی لوازم خانگی بیان کرد

خسارت‌های دلال بازی در بورس

شماره روزنامه: ۴۸۷۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۶۴۹۹۲۴ اصناف و تشکل ها

سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم‌خانگی گفت: تامین نشدن ارز از ابتدای سال وضعیت تولید را تحت تاثیر قرار داده است که امیدواریم هر چه زودتر این مشکل برطرف شود. حمیدرضا غزنوی اظهار کرد: تا پایان سال ۹۸ شرایط تولید لوازم خانگی مناسب بود و در تولید لباسشویی و یخچال با رشد تولید مواجه بودیم.

خسارت‌های دلال بازی در بورس

سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی با اشاره به مشکلات سر تولید لوازم خانگی افزود: تهیه ورق فولادی از بورس برای واحد‌های تولیدی بسیار مشکل شده است؛ به‌گونه‌ای‌که دلالان بیشترین منفعت را می‌برند.

وی گفت: ورق‌های فولاد با قیمت ۲ برابر نرخ بورس در بازار آزاد توسط دلالان به فروش می‌رسد و این موضوع موجب زیان تولیدکنندگان شده است.غزنوی با بیان اینکه از دلال‌بازی در بورس جلوگیری نشده است، ادامه داد: بخشی از ورق‌ها را تولیدکنندگان باید از مچینگ خریداری کنند؛ اما مچینگ، لوازم خانگی را در اولویت قرار نداده است. سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی بیان کرد: برخی از افراد بدون داشتن کارخانه، در سایت بهین‌یاب به عنوان تولیدکننده اقدام به خرید ورق می‌کنند و در بازار آزاد آن را به فروش می‌رسانند. وی همچنین با اشاره به مشکلات ارزی ایجاد شده برای تولیدکنندگان خاطرنشان کرد: بانک مرکزی، ارز به لوازم‌خانگی تخصیص نداده است و تکلیف تولیدکنندگان در این زمینه مشخص نیست.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن