در بیست و چهارمین نمایشگاه ملی پژوهش مطرح شد:

تامین بیش از ۹۰ درصد هزینه‌های تحقیقاتی شرکت‌های مستقر از سوی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۲۸۸۵۰ اصفهان

استان اصفهان در تامین مالی شرکت‌های تحقیقاتی در کشور پیشگام است و همه تحقیقات و پژوهش‌های شرکت‌های مستقر در شهرک بر اساس نیاز شرکت‌های متقاضی در بخش خصوصی و دولتی انجام می‌شود، بیش از ۹۰ درصد هزینه‌های تحقیقاتی شرکت‌های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از سوی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی تامین می‌شود.

تامین بیش از ۹۰ درصد هزینه‌های تحقیقاتی شرکت‌های مستقر از سوی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی

دنیای اقتصاد-اصفهان: قاسم مصلحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: شرکت‌های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان سال گذشته بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی داشتند که بر اساس نوع کاری که انجام می‌دهند، معاف از مالیات هستند.

 

او گفت: ما در استان اصفهان در تامین مالی شرکت‌های تحقیقاتی در کشور پیشگام هستیم که همه تحقیقات و پژوهش‌های شرکت‌های مستقر در شهرک بر اساس نیاز شرکت‌های متقاضی در بخش خصوصی و دولتی انجام می‌شود و بیش از ۹۰ درصد هزینه‌های تحقیقاتی شرکت‌های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از سوی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی تامین می‌شود.

 

 مصلحی افزود: متاسفانه در پذیرش شرکت‌ها ازلحاظ فضای محیطی مشکل اساسی داریم اکنون تقاضای استقرار وجود دارد، اما ساختمان به‌اندازه کافی وجود ندارد و شرکت‌ها علیرغم نیاز به محیط کارگاهی در فضای بسیار کوچکی به فعالیت خود ادامه می‌دهند

 

وی فعالیت بیش از ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان خصوصی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را گامی موثر در تامین نیازهای تحقیقات و توسعه‌ای شرکت‌های بزرگ معرفی کرد و گفت: شرکت‌هایی در شهرک فعالیت دارند که بیش از هزار میلیارد تومان و چندین میلیون یورو با صنایع بزرگ مستقر در اصفهان و خارج از آن قرارداد دارند که نشان‌دهنده جلب اعتماد صنعت است.

 

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افزود: به‌عنوان نمونه شرکت فولاد مبارکه اصفهان یک خط نورد گرم را در حال طراحی و ایجاد دارد که یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک در این پروژه فعالیت دارد.

 

او ادامه داد: شرکت‌های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پرینترهای سه‌بعدی را به‌صورت شبکه یا مزرعه چاپگر سه‌بعدی تولید کرده‌اند که چندین شرکت در آینده نزدیک مجموعه کامل آن را به مرحله تولید صنعتی می‌رسانند.

 

وی گفت: تا قبل از ایجاد شهرک‌های علمی و تحقیقاتی جوانان نخبه به‌صورت فردی کار می‌کردند که اکنون به‌صورت گروهی هر یک بخشی از نیازهای مجموعه صنعتی را مرتفع می‌سازند و ما هم در کنار آن‌ها شرکت‌های سرمایه‌گذار معتمد را معرفی می‌کنیم تا با همکاری هم نیازهای روز جامعه را تأمین کنند.

 

مصلحی افزود: این جوانان با همت خود اخیراً میکروسکوپ را به اسکنری تبدیل کردند که به‌شدت در بخش تشخیص بیماری‌ها به آن نیاز بود.

 

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ادامه داد: هم‌اکنون بالغ‌بر ۸۹۰۰ نفر به‌صورت تمام‌وقت و پاره‌وقت در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مشغول به کار هستند که هزینه‌های آن تماماً از سوی بخش خصوصی تامین می‌شود.

 

شایان‌ذکر است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حدود ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور مستقر در خود، به‌طور تخصصی به رفع نیاز فناورانه صنایع می‌پردازد. صنایع پیشرفته نظیر صنعت هوافضا، نفت، گاز، پتروشیمی، تجهیزات پزشکی و همچنین صنعت فولاد، ازجمله صنایعی هستند که از محصولات این شرکت‌ها برای پیشبرد اهداف خود در عرصه تولید استفاده می‌کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن