وی ادامه داد: ایزوایکو با بهره‌‌‌گیری از زیرساخت‌‌‌های پیشرفته و متخصصان داخلی، توانسته است به ظرفیت‌‌‌های بالایی در پذیرش و اجرای پروژه‌‌‌های تعمیرات و ساخت دست یابد و این گروه توانایی طراحی، ساخت و تعمیر بزرگ‌ترین کشتی‌‌‌های موجود در دنیا در بالاترین سطح کیفی و کوتاه‌ترین زمان ممکن را دارد. عزیزی همچنین گفت: سال ۱۴۰۲ مطابق با برنامه‌ریزی انجام‌‌‌شده در این مجتمع، پذیرش ۱۵شناور و یک سکوی حفاری معادل حدود ۲۰‌هزار تن در دستور کار قرار گرفت که با هدف ارتقای عملکرد مجتمع و برآورده‌سازی اهداف کلان مجموعه، تمام ظرفیت‌‌‌های خود را به کار گرفتیم و موفق شدیم ۳۱۳۱۴ تن تولید را محقق کنیم که ۱۱۶۵۷ تن بیش از برنامه پیش‌بینی‌‌‌شده و معادل ۱۵۷‌درصد بوده است.

وی افزود: پارسال رکورد کوتاه‌ترین زمان تعمیرات شناورهای بزرگ، با تعمیر یک نفتکش غول‌پیکر شرکت خارجی شکسته شد. این کشتی، که برای حمل نفت خام استفاده می‌شود، با وجود شرایط سخت تحریم‌‌‌ها، توسط ایزوایکو تنها در ۱۵ روز تعمیر شد.  

با توجه به این موفقیت و رضایت کارفرما هم‌‌‌اکنون این شرکت در حال مذاکره مجدد جهت پذیرش سه شناور دیگر خود در حوض خشک ایزوایکو است که این موفقیت می‌تواند زمینه ورود ایزوایکو را به بازارهای جدید بین‌المللی فراهم کند. وی گفت: در۶ ماه نخست امسال، تعمیرات ۷فروند شناور انجام شد و علاوه بر آن، تعمیرات دو دستگاه تجهیزات فراساحلی شامل یک ریگ حفاری و یک جک آپ ‌‌‌بارج که پیش‌بینی شده بود در نیمه دوم سال انجام شود، با تسریع امور و مذاکرات موفق، زودتر از زمان‌بندی به سرانجام رسید. وی با اشاره به تحقق بالای اهداف تولید افزود: طبق برنامه‌‌‌ریزی‌‌‌ها، تا پایان شهریور باید ۸۸۱۸ تن تولید صورت می‌‌‌گرفت، اما با تلاش همکاران، به تولید ۱۶۶۸۲ تن رسیدیم که معادل ۱۸۹‌درصد است. این موفقیت نشان‌‌‌دهنده تعهد و توانایی فنی و اجرایی نیروهای ایزوایکو است.