احیای ۴۱ واحد تولیدی و صنعتی در لرستان
بهمن جعفری با بیان اینکه ۸۵درصد مصوبات سال گذشته این ستاد اجرایی شده است، اظهار کرد: ۶ ماه نخست امسال، ۳۵ جلسه کارگروه ۱۵۴ مصوبه داشت که تاکنون یکسوم آن عملیاتی شده و بقیه در حال پیگیری هستند.
وی یادآور شد: یکهزار و ۹۶ فرصت شغلی در واحدهای تولیدی و صنعتی استان در ۶ ماه نخست سالجاری با اجرای مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان تثبیت شده است.
تامین منابع مالی واحدهای تولیدی یک چالش عمده است همچنین تامین نقدینگی و سرمایه ثابت نیز از مشکلات پیش روی تولیدکنندگان و صنعتگران است که با کمک بانکها برای تسهیل این موارد اقدام میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان همچنین تصریح کرد: طی دو سال گذشته یکی از اولویتهای صمت بر اساس برنامه چهارساله اقتصادی استان، حفظ واحدهای موجود، ارتقای ظرفیت تولید و احیای واحدهای راکد بوده است که خودروسازی بروجرد بعد از ۱۰ سال به چرخه برگشت و در حال حاضر با تولید و عرضه روزانه ۷۰ دستگاه تولید و اشتغال ۶۰۰ نفر فعالیت دارد.
جعفری گفت: ماشینسازی لرستان نیز توسط هلدینگ «خزر» (شرکتی سهامی که دارای شرکتهای زیرمجموعه دیگر است) با کارخانه پرس سابق تجمیع شدند و برای نخستین بار علاوه بر سازههای فلزی در زمینه تولید تجهیزات نیروگاهی و انواع بویلدرها فعال است.
وی با اشاره به راهاندازی سامان کاشی بروجرد در آینده نزدیک نیز اظهار کرد: خمیرمایه دورود نیز پس از ۱۴ سال تعطیلی با کمک هلدینگ «امید» احیا شد و به عنوان یک کارخانه استراتژیک طی ۶ ماه امسال یکهزار و ۵۰۰ تن تولید داشت.
جعفری افزود: فولاد خرمآباد نیز در سالهای قبل تولید میلگرد داشت که با تغییر خط تولید و عرضه ورقهای با ضخامت بالا و اشتغالزایی ۲۰۰ نفر در شهرک صنعتی شماره ۲ خرمآباد فعالیت دارد.
به گفته جعفری ۲۵ طرح صنعتی با حجم سرمایهگذاری ۲۰ همت (۲۰۰هزار میلیارد ریال) در استان در حال اقدام است که بخشی از آنها تا افق ۱۴۰۴ به بهرهبرداری میرسد.