تغییر روند ارائه خدمات به بیمه‌شدگان سلامت در مازندران

شماره روزنامه: ۵۲۶۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۹۸۸۸۹ استان‌ها

دنیای‌اقتصاد- ساری- امیرحسین طاهریان : مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت: روند ارائه خدمات به بیمه‌شدگان سلامت از آخر شهریور تغییر کرده و متقاضیان بیمه سلامت به سامانه شهروندی بیمه سلامت مراجعه کنند.

ظفرمند با اعلام اینکه دغدغه تمدید اعتبار بیمه‌ای برای بیمه‌شدگان روستایی را در این مدت رفع کردیم، تصریح کرد: افرادی که به صورت رایگان از خدمات بیمه سلامت برخوردار هستند در پایان شهریور نسبت به بررسی وضعیت خودشان اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: در سه ماه اول سال‌جاری ۴هزار و ۸۰۰ نفر از بیمه‌شدگان به دلیل ابتلا به کرونا بستری شدند و تحت مراقبت قرار گرفتند و حدود ۴۸میلیارد تومان برای این افراد هزینه کردیم.

وی با اشاره به اینکه حدود ۹۵درصد هزینه‌های بیمارستان را در بیمه سلامت پوشش دادیم، افزود: اگر مازندران با تعداد زیاد بیمار دچار تنش نبوده شاهد همکاری همه‌جانبه بودیم.

ظفرمند با اشاره به همکاری مناسب با دانشگاه برای پوشش دارویی رمدسیویر گفت: حدود ۱۰میلیارد تومان برای بیماران تحت پوشش اختصاص داده شده است.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن