عباس امینی‌زاده در بازدید از مرکز خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی پیوستن بندرعباس به شهرهای خلاق یونسکو، کمک به اقتصاد و معیشت فعالان این بخش‌ها است. شهردار بندرعباس با اشاره به اینکه راه‌اندازی بازار مجازی صنایع‌دستی نخستین گام تحقق این هدف است، افزود: تا پیش از شیوع بیماری کرونا، بازارچه هفتگی فروش صنایع‌دستی نیز دایر بود که موقتا ناچار به تعطیلی آن شده‌ایم.

امینی‌زاده اضافه کرد: این اقدام بسترساز معرفی و فروش صنایع‌دستی خانگی بندرعباس به خریداران در سراسر جهان است. وی تصریح کرد: شهرداری به این نتیجه رسیده که فعالیت‌های عمرانی و خدمات‌شهری، بدون در نظر گرفتن مسائل اجتماعی ناقص خواهد بود و درحال‌حاضر اقتصاد و معیشت مهم‌ترین دغدغه اقشار مختلف مردم است.

امینی‌زاده اضافه کرد: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد صنایع‌دستی با توجه به قدمت و هویتی که در بندرعباس دارد، یکی از زمینه‌های مناسب برای تقویت اقتصاد خرد خانوارهاست که می‌تواند در کانون توجه برنامه‌های شهر خلاق قرار بگیرد.

شهردار بندرعباس با اشاره به اقدام مرکز خلاقیت و فناوری‌های نوین در راه‌اندازی بازارچه آنلاین صنایع‌دستی یادآور شد: این حرکت با راه‌اندازی مرکز نمایش، آموزش و فروش صنایع‌دستی در محل بازار ماهی‌فروشان قدیم واقع در محله پشت شهر، تکمیل می‌شود. وی در انتها نیز با بیان اینکه شیوع کرونا بسیاری از برنامه‌های عمومی و جمعی را مختل کرده است، عنوان کرد: پس از آن، حداقل دو مرکز دیگر نیز با عنوان خانه صنایع‌دستی در مناطق مختلف شهر ایجاد می‌شود.