افزایش سرانه‌های عمومی قیامدشت

دکتر حسین ترکاشوند در نشستی خبری که با حضور مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری تهران و اعضای شورای شهر قیامدشت برگزار شد، اظهار کرد: حل معضلات این شهر نیازمند بررسی و کارشناسی همه‌جانبه و حمایت‌های همه دستگاه‌ها است تا بتوان در رفع آنها اقدامات موثری انجام داد.وی یادآور شد: نداشتن بیمارستان و کلینیک پزشکی، نبود پل غیرهمسطح و نداشتن گورستان از تهدیدات قیامدشت به شمار می‌رود که باید رسیدگی شود.

ترکاشوند با بیان اینکه نبود پلیس راه معضلی جدی در این منطقه محسوب می‌شود، افزود: بزرگراه امام رضا (ع) در شرق پایتخت از مشکلات عدیده‌ای در حوزه حمل‌و‌نقل جاده‌ای برخوردار است و رفع معضلات و موانع در این بخش برای امنیت و سلامت مسافران ضرورت دارد.وی به مشکلات حوزه ناوگان حمل و نقل عمومی نیز اشاره کرد و افزود: فرسودگی ناوگان حمل و نقل عمومی در قیامدشت مورد توجه بوده و نیازمند همراهی و همکاری دستگاه‌های مربوطه در نوسازی این نوع ناوگان‌ها است.ترکاشوند با اشاره به اقدامات شهرداری قیامدشت در حوزه زیباسازی شهری تصریح کرد: ۱۱ هزار و ۲۰۰ پلاک منزل مسکونی و یک هزار پلاک مغازه با هدف ساماندهی و نظم در قیامدشت تعویض شده است. وی ادامه داد: ناهمگونی چهره شهری برای حضور افراد غیر بومی زیبا نبوده و بافت زیبای شهری را از بین می‌برد.شهردار قیامدشت گفت: ساختار غیرمنسجم و نامنظمی که در حوزه فضای سبز شهر قیامدشت وجود داشت و درختانی که هیچ‌گونه سنخیتی با نوع خاک و زمین منطقه ندارد در این منطقه به چشم می‌خورد.

وی با بیان اینکه بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، سرانه‌های عمومی شهر قیامدشت افزایش می‌یابد، از افزایش سرانه فضای سبز قیامدشت به ۱۵ متر خبر داد و گفت: فضای سبز باید بر اساس استانداردهای عمومی در شهرها انجام شود و در تلاشیم به میانگین مناسبی در این زمینه دست یابیم. ترکاشوند با بیان اینکه دو مخزن دیگر برای بهبود وضعیت آبرسانی به شبکه‌های آبی این شهر در حال احداث است، یادآور شد: ۳ میلیارد تومان هزینه در زمینه رفع مشکلات و آبیاری نوین در شهر قیامدشت پیش‌بینی شده و اهتمام بسیاری به منظور افتتاح این طرح تا دهه فجر به کار گرفته شده است. وی اظهار کرد: توسعه فضای سبز و ایجاد امکانات برای شهروندان در قیامدشت از اهداف و برنامه‌های شهرداری بوده که در تحقق این هدف اهتمام گسترده‌ای را آغاز کرده است.وی تصریح کرد: همچنین ۱۰ هزار مترمربع قرارداد در حوزه کفپوش خیابان‌ها انجام شده تا معابر اصلی شهر شرایط لازم را برای تردد داشته باشند. ترکاشوند به احداث سالن‌های ورزشی در قیامدشت اشاره کرد و افزود: ۶ میلیارد تومان اعتبار در راستای احداث سالن ورزشی ۵ هزار نفری تخصیص داده شده تا بتوان در صورت امکان این طرح را تا سال آینده به بهره‌برداری رساند.

خیابان ولیعصر (عج) بازگشایی شد

شهردار قیامدشت در ادامه اظهار کرد: مسدود بودن انتهای خیابان ولیعصر(عج) موجب مزاحمت برای شهروندان، کسبه و ترافیک در خیابان شهید بهشتی شده بود.وی افزود: دغدغه بازگشایی این خیابان همواره از اولویت‌های مسوولان این شهرستان بوده که محقق نشده بود.شهردار قیامدشت افزود: پس از تبدیل به شهر شدن قیامدشت و ایجاد ساختار شورای شهر و تخصیص اعتبار مورد نیاز در اجرای طرح‌های پیش‌بینی شده در این شهر، عملیات بازگشایی خیابان ولیعصر(عج) نیز آغاز شد.وی ادامه داد: املاک واقع در طرح عمرانی، بهسازی و توسعه معبر اصلی قیامدشت با تخصیص اعتبار ۷۰ میلیارد ریال در مدت ۲ ماه خریداری و با اجرای مناقصه و تعیین پیمانکار، عملیات تخریب نیز آغاز شد.

 بلوار امام خمینی (ره) بهسازی شد

شهردار قیامدشت گفت: طرح روشنایی و بهسازی بلوار امام خمینی (ره) قیامدشت نیز با اعتبار ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اجرایی شد.وی تصریح کرد: اصلاح هندسی، بهسازی، جدول‌گذاری، پیاده‌روسازی و روشنایی بلوار امام خمینی(ره) در قیامدشت با طول ۱۲۰۰ متر انجام شد. ترکاشوند افزود: این طرح در راستای توسعه خدمات شهری و تامین زیرساخت‌ها در منطقه با هدف بالا بردن سطح رفاه اجتماعی طی یک سال اجرا شد. وی اظهار کرد: اقداماتی نیز برای توسعه فضای سبز این بلوار انجام گرفت تا ساکنان منطقه از این تسهیلات و خدمات بهره‌مند شوند. وی با تاکید بر لزوم ارتقای سطح کیفی اجرای آسفالت معابر و خیابان‌های شهر افزود: شیب‌بندی مناسب طولی و عرضی معابر این شهر به همراه آسفالت از اولویت‌های این شهرداری است که باید اجرا شود.

 بازسازی محوطه مقبره‌الشهدا

شهردار قیامدشت در ادامه از بازسازی محوطه مجموعه مقبره‌الشهدای این شهر با اعتبار ۲ میلیارد ریال خبر داد و گفت: با توجه به اینکه محوطه‌سازی و ساخت ساختمان مقبره‌الشهدا در قیامدشت ۲ سال و نیم ناتمام مانده بود اما اکنون با همت شورای جدید شهر این مقبره بعد از چند سال انتظار بازسازی شد. ترکاشوند با بیان اینکه نمای خاص طرح مقبره‌الشهدا برگرفته از معماری سنتی ایرانی است، اظهار کرد: کاشی‌کاری‌ها و فعالیت‌های محتوایی در دیوارهای مقبره‌الشهدا شامل کتیبه‌نگاری آیات قرآن کریم با خط کوفی و دیوارهای پیرامون در حال انجام است.  وی افزود: مقبره‌الشهدا مکانی برای زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و طراحی زیبای این مکان زیبنده شهر قیامدشت است. ترکاشوند در ادامه به ارائه گزارش‌های مالی شهرداری قیامدشت اشاره کرد و گفت: درآمدهای شهرداری قیامدشت تا ۲۰ آذر سال جاری از محل مالیات ارزش افزوده مبلغ ۵۱۵ میلیارد و ۸۹۸ میلیون و ۸۱۶ هزار و ۲۴۸ ریال بوده است. وی ادامه داد: در سال جاری ۱۵۱ میلیارد و ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان هزینه در راستای اقدامات عمرانی به شهرداری قیامدشت تخصیص یافت و اقدامات لازم در این حوزه انجام شده است.