برداشت ۳۰۰ هزار تن لیمو ترش از باغات فارس
محمد صداقت
دنیای اقتصاد – شیراز :
کارشناس تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از برداشت بیش از ۳۰۰هزار تن لیموترش از ۹ هزار و ۶۵۸هکتار باغات این استان خبر داد. غلامرضا جباری، استان فارس را مهمترین قطب تولید محصول لیموترش در کشور با متوسط تولید ۳۰تن در هکتار دانست و گفت: فارس رتبه اول تولید لیموترش را دارد. وی زمان شروع برداشت لیموترش را برحسب رقم آن در تیر اعلام کرد و گفت: عملیات برداشت تا آخر اردیبهشت سال بعد ادامه دارد.
![برداشت 300 هزار تن لیمو ترش از باغات فارس](https://cdn.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/8XchyuCm3GHt/QHn8O9nsSzT8qCU7RegsN6Pbb5v74eEtbKeSOh05RaZMslY8dusV9kt7TZyzEhnm/p18-+%281%29.jpg)
جباری مهمترین مناطق و شهرستانهای دارای باغات لیمو ترش در استان فارس را شهرهای جهرم، قیروکارزین، داراب، کازرون، لارستان و فراشبند دانست. به گفته این کارشناس، میزان تولید این محصول امسال بیش از ۳۱۰ هزار تن است که نسبت به سال قبل ۱۰هزار تن افزایش تولید خواهیم داشت. جباری افزود: ۸۰درصد تولید این محصول به سایر نقاط کشور و به کشورهای حوزه خلیجفارس و آسیایمیانه صادر میشود.
ارسال نظر