استخراج ۱۹۲ نوع سنگ تزئینی از معادن آذربایجان غربی
جعفر صادق اسکندری گفت: در آذربایجانغربی ۸۰۵ واحد صنایع معدنی با اشتغالزایی ۲۱ هزار و ۷۳۷ نفر وجود دارد و عمده صنایع معدنی بزرگ موجود در این استان شامل صنایع استحصال طلا، نقره، جیوه و سیانور سدیم، صنایع سیمان، صنایع تولید آجر، صنایع تولید سفال، واحدهای شستوشو و دانهبندی شن و ماسه، تولید آسفالت، تولید انواع محصولات بتنی و سیمانی و صنایع دانهبندی و فرآوری سیلیس است.
وی با اشاره به استخراج ۱۹۲ نوع سنگ تزئینی از معادن استان اظهار کرد: مرمر، مرمریت، تراورتن، کنگلومرا، چینی، گرانیت و بازالت از جمله این سنگها بهشمار میرود. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی اظهار کرد: میزان ذخیره قطعی معادن در حال بهرهبرداری آذربایجان غربی ۵/ ۸ میلیارد تن و میزان استخراج اسمی معادن نیز ۹۷ میلیون تن بوده است. اسکندری با اشاره به اقلام سنگهای صادراتی استان افزود: سنگهای تراورتن، چینی، گرانیت، مرمر و مرمریت به خارج از کشور صادر میشود.
وی با بیان اینکه ۴۳ فقره پروانه بهرهبرداری معادن طی سال گذشته در این استان صادر شد و تعداد پروانههای این بخش به ۴۷۱ مورد رسیده است، افزود: ۵۹ فقره پروانه اکتشاف، ۱۹ فقره گواهی کشف و ۱۴۸ فقره پروانه برداشت موقت در آذربایجان غربی صادر شد.
اسکندری ادامه داد: با صدور پروانههای بهرهبرداری میزان اشتغال بخش معدن در آذربایجان غربی به بیش از ۵۳۵۰ نفر رسید. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: معادن از ظرفیتهای اقتصادی این استان به شمار میرود و با سرمایهگذاری مناسب نباید اجازه داد که این منابع بهصورت راکد یا نیمه تعطیل باقی بماند و به هدر برود.
ارسال نظر