نخست‌وزیر تشکیلات خود‌گردان استعفا کرد

شماره روزنامه: ۲۸۹۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۱۸۳۱ اخبار

به دلیل اختلاف با محمود عباس

گروه بین‌الملل- گزارش‌ها حاکی از استعفای «سلام فیاض» نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطینی است.

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، استعفای فیاض به دنبال اختلاف نظر او و «محمود عباس» رییس تشکیلات خودگردان فلسطینی درباره سیاست‌های دولت انجام گرفته است. محمود عباس قرار بود روز پنج‌شنبه از اردن به کرانه باختری بازگردد و هنوز مشخص نیست استعفای فیاض را بپذیرد.

منابع آگاه اعلام کردند که در صورت موافقت عباس با استعفای دولت فیاض، جلسه فوق‌العاده برای اعلام این مساله تشکیل خواهد شد. روابط میان این دو سیاستمدار از ماه گذشته میلادی و پس از آنکه سلام فیاض استعفای «نبیل قسیس» وزیر اقتصاد را پذیرفت، تیره و پرتنش شد زیرا محمود عباس مخالف استعفای این وزیر بود.

این منابع درباره تشکیل دولت جدید نیز اعلام کردند که عباس تا زمان تشکیل دولت تکنوکرات - فن سالار- به نخست‌وزیری خود، فیاض را مسوول اداره امور خواهد کرد یا یک شخصیت مستقل را برای تشکیل دولت با حضور حداکثری وزرای جنبش فتح و مشارکت دیگر گروه‌ها و حتی طرف‌های مستقل مامور می‌کند و احتمال دیگری هم که در این زمینه وجود دارد این است که او تا زمان تشکیل دولت وفاق ملی به ریاست عباس، دولتی انتقالی به نخست‌وزیری یک شخصیت مستقل تشکیل دهد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن