نمایشگاه دائمی محصولات ایران و پاکستان در مشهد و لاهور برپا شود

شماره روزنامه: ۶۲۰۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۴۵۹۵۸ اتاق بازرگانی

دنیای اقتصاد: رئیس اتاق مشهد و استاندار پنجاب پاکستان در دیداری که در اتاق مشهد داشتند، ضمن تاکید بر لزوم افزایش تجارت دوجانبه، درخصوص برپایی متقابل نمایشگاه دائمی محصولات ایران و پاکستان در مشهد و لاهور به اتفاق نظر رسیدند.

نمایشگاه دائمی محصولات ایران و پاکستان در مشهد و لاهور برپا شود

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مشهد و استاندار ایالت پنجاب پاکستان در نشستی مشترک، بر ضرورت گسترش تعاملات تجاری میان ایران و پاکستان تاکید کردند و از اهمیت برپایی نمایشگاه دائمی میان مشهد و لاهور و نیز، اعزام و پذیرش هیات‌‌‌های تجاری در راستای توسعه مراودات اقتصادی سخن گفتند.

«محمدرضا توکلی‌‌‌زاده» در همین رابطه پیشنهاد داد:  به منظور توسعه مراودات اقتصادی، می‌توان فضایی برای برپایی نمایشگاه دائمی محصولات در مشهد و لاهور برپا کرد. این نمایشگاه‌‌‌ها می‌توانند با حضور نمایندگان دو کشور و ارائه محصولات متناسب با فصول مختلف، زمینه‌‌‌ساز افزایش شناخت و توسعه همکاری‌‌‌های اقتصادی شوند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن